TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nyexaminerad Elektronikkonstruktör till Linköping

Vill du jobba med spännande konstruktionsprojekt? Vi söker en nyexaminerad Elektronikkonstruktör till ett högteknologiskt företag

Vi söker vi dig som är utbildad Elektronikkonstruktör / Elektronikingenjör med stort teknisk intresse till ett uppdrag hos vår kund i Linköping. Här får du möjlighet att utvecklas i din roll som Elektronikkonstruktör och vara delaktig i hela kedjan från start till mål i konstruktionsarbetet.

Detta är ett konsultuppdrag på minst 6 månader med mycket goda chanser till att bli överrekryterad. Du är till en början anställd hos oss på TNG och hyrs ut som konsult till kunden med ambitionen att bli överrekryterad.

Placering är i Linköping.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Vi förstår att du antagligen vill veta mer om arbetsplatsen men av olika skäl är namnet på företaget inledningsvis konfidentiellt. Låter jobbet intressant i sin helhet bör du absolut söka idag, så tar vi dina frågor i sinom tid.

I detta uppdrag finns goda möjligheter till överrekrytering hos kunden i Linköping.

Jobbet passar bra för dig som nyligen examinerad och redo att starta din karriär!

Våra förväntningar

För denna tjänst behöver du ha en relevant utbildning inom Elektronikkonstruktion och kunskaper inom CAD-verktyg. Du kan med fördel vara nyexaminerad eller med något års erfarenhet, vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din motivation. Med fördel har du ett stort tekniskt intresse. Meriterande är om du har kunskaper inom Python. 

Vi värdesätter att du som person är självgående, kommunikativ, initiativtagande och arbetar med effektiv problemlösning. Du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Du har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor. 

För detta uppdrag behöver du ha kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll samt Svenskt medborgarskap.

Alla lediga jobb