TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nyexaminerad ingenjör – Coherent – Stockholm

Vill som ingenjör jobba med optoelektronik och utveckla kunskaper inom halvledare? Coherent i Stockholm söker en processintegratör

Coherent i Järfälla, Stockholm söker en processintegratör. Detta är en unik möjlighet för dig som ingenjör att tillämpa dina teoretiska kunskaper inom halvledare i praktiken. På Coherent i Stockholm utvecklas och tillverkas avancerad optoelektronik i halvledarfabriken. Vill du få chans att utveckla dina kunskaper inom halvledarkomponenter och III-V halvledare? Rollen som processintegratör innebär att du har ett övergripande ansvar för tillverkningskedjan för någon av produkterna som tillverkas i halvledarfabriken. Kom och bli en del av oss på Coherent!

Ditt anställningserbjudande

Coherent (fd II-VI) är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Techbolag som kunder. På Coherent (fd II-VI) jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som processingenjör blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling.

Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter


Introduktion av nya produkter

Produktionsoptimering

Värt att veta

Du kommer att bli en del av ett kompetent team bestående av åtta processintegratörer och du kommer att rapportera till Process Integration Manager. Vi tycker att det är viktigt att ge dig en god introduktion i arbetet och kommer att ge dig en mentor som kommer vara ett bra stöd för dig in i rollen.

Värt att veta är också att en stor del av arbetet sker i renrumsmiljö.

För dig som fortfarande studerar, finns möjlighet att börja efter sommaren (2023).

Våra förväntningar

Vi söker dig som är på väg att slutföra eller dig som har genomfört en civilingenjörsutbildning inom elektroteknik, teknisk fysik eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom halvledarkomponenter och III-V halvledare. Eftersom du kommer att ingå i ett internationellt företag är mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift ett krav för tjänsten. Goda kunskaper i svenska är meriterande.

Personlighetsmässigt är du bra på att ta initiativ och ta ansvar för ditt arbete. Du är systematisk och organiserad i ditt arbetssätt. Att etablera produktiva interna och externa relationer är naturligt för dig. Du trivs i en prestigelös atmosfär där att hitta lösningar genom att nå ut till andra är nyckeln till framgång. Du har en naturlig nyfikenhet och motiveras av att lära dig nya saker.

Alla lediga jobb