TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nynäshamn kommun söker Driftchef till VA-teamet

Engagerad Driftchef sökes till VA-team i Nynäshamn. Forma framtiden inom avloppsrening och vattenförsörjning med oss!

Nynäshamn Kommun letar efter en kompetent Driftchef för VA-drift. Bli en nyckelperson och påverka framtidens vatten- och avloppstjänster. Var med oss under spännande organisatoriska förändringar och satsningar inom VA-området. Har du jobbat som chef och ledare inom VA eller relaterade industrier med liknande processer inom till exempel energi, kemikalier, pappersindustri, metallurgi, petroleum? Sök till oss!

Ditt anställningserbjudande

Som Driftchef för VA-drift blir du nyckelperson för att säkerställa en pålitlig och säker vatten- och avloppstjänst till våra invånare. Du kommer att ha ansvar för reningsverk, vattenverk, pumpstationer, vattentorn, lågreservoarer och tryckstegringsstationer. Här får du möjlighet att optimera den biologiska och kemiska reningen samtidigt som du påverkar vår verksamhet i stort och smått.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där ditt ledarskap och din kompetens verkligen gör skillnad. Du blir en del av en organisation som satsar på förändring och utveckling inom VA-området. Hos oss får du chansen att vara med och forma framtidens vatten- och avloppstjänster samtidigt som du utvecklar din egen kompetens och karriär.

Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Ditt dagliga ansvar som Driftchef för VA-drift innebär en spännande och utmanande roll där du har en central position i att säkerställa kvaliteten och effektiviteten i vår vatten- och avloppstjänst. Du kommer att:

I denna centrala roll som Driftchef för VA-drift kommer du att vara en nyckelperson för att säkerställa en hållbar och effektiv vatten- och avloppstjänst för Nynäshamn Kommuns invånare. Du får möjlighet att kombinera teknisk expertis, ledarskap och strategiskt tänkande för att påverka och forma framtiden för vår VA-verksamhet.

Värt att veta

Organisationsstrukturen inom tekniska förvaltningen är en nyskapad processinriktad organisation som bygger på samverkan och kommunikation där du kommer vara en viktig del i att forma arbetssätten i den nya organisationen. Närmaste teamet består av 5 drifttekniker, en underhållsplanerare, en elinstallatör samt en driftsamordnare.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass, det innebär att du som sökande behöver gå igenom en säkerhetsprövning innan anställning i enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585).

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

Dina personliga egenskaper inkluderar ansvarskänsla, medvetenhet om kvalitet och en tydlig målinriktning. Du arbetar metodiskt och ser till att verksamheten är välplanerad och dokumenterad. Du förstår din roll som ledare och är ett föredöme för dina medarbetare, främjar engagemang och självledarskap.

Vi ser gärna att du har en bakgrund med relevant utbildning eller erfarenhet inom VA-området eller relaterade områden som produktionsteknik, kemiteknik eller miljöteknik. Tidigare arbete som produktionstekniker, processoperatör, ingenjör eller tekniker inom processindustrin är också välkommet.

 

Alla lediga jobb