TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nynäshamn kommun söker legitimerad Arbetsterapeut

Nynäshamns kommun söker arbetsterapeut som vill vara med och skapa skillnad varje dag. Anslut till vårt engagerade team!

Bli en nyckelperson i vår vision om högkvalitativ vård och omsorg. Vi erbjuder dig möjligheten att påverka och utveckla våra vård- och omsorgsboenden, arbeta i ett tvärprofessionellt team och delta i projektområden som fallprevention och palliativ vård.
Vill du vara en del av vårt växande och positiva arbetslag i Nynäshamns kommun – där din arbetsterapeutiska kompetens gör verklig skillnad? Vi välkomnar både nyutexaminerade och dig med mångårig erfarenhet att söka in till oss!

Ditt anställningserbjudande

Vi söker en arbetsterapeuter till Nynäshamns kommun där du får frihet under ansvar med stöd och utbildningsmöjligheter. Njut av förmåner som friskvård, gratis träning, tjänstepension och kontinuerlig kompetensutveckling.
Delta i ett förmånligt arbetsklimat där din insats spelar en nyckelroll.

Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Bli en del av vårt dedikerade team och:

Värt att veta

Arbetsterapeut i Nynäshamns kommun innebär att du blir en integrerad del av kommunens hälso- och sjukvårdsteam. Tillsammans med sjuksköterskor, fysioterapeuter och omsorgspersonal skapar du förutsättningar för hög livskvalitet för de boende. Ditt arbete kommer vara varierande med nya utmaningar varje dag, och vi strävar alltid efter det bästa för varje individ.

Arbetet inkluderar också:

Du kommer till en stimulerande arbetsmiljö där du, tillsammans med ditt team, aktivt bidrar till att skapa en meningsfull tillvaro för de boende. Ditt engagemang och dina kompetenser som arbetsterapeut är avgörande för att vi tillsammans ska erbjuda vård och omsorg av högsta kvalitet.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som arbetsterapeut hos oss behöver du ha legitimation som arbetsterapeut och B-körkort med god körvana. Du bör ha god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Meriterande är utbildning och erfarenhet inom äldreomsorg eller Funktionsvariation/LSS. Vi söker en individ med planerings- och organisatoriska färdigheter samt förmåga att arbeta både självständigt och i team. Din pedagogiska förmåga kommer till nytta för handledning och vägledning av kollegor.

Vi letar efter dig som är flexibel och lösningsinriktad, ser möjligheter och anpassar dig väl till olika behov. Med ett genuint intresse och tydligt patientfokus, följer du lagstiftning och verksamhetens mål. Ditt engagemang är nyckeln till att skapa en meningsfull vårdmiljö.

Alla lediga jobb