TNG
Nyutexaminerad inom lön till Arriva i Malmö

Nyutexaminerad inom lön till Arriva i Malmö

Är du nyutexaminerad inom lön och vill arbeta som löneadministratör i ett samarbetsinriktat team? Sök uppdraget på Arriva i Malmö!

Uppdragsgivare Arriva Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-26
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Angelina Nilsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Är du nyutexaminerad inom lön och vill arbeta som löneadministratör i ett samarbetsinriktat team? Sök uppdraget på Arriva i Malmö!

Nu finns chansen för dig som är nyutexaminerad inom lön att få in foten på ett förändringsinriktat och internationellt företag. Löneavdelningen på Arriva i Malmö behöver nu förstärkning då nya systemintegrationer väntar under våren. Du blir del av ett samarbetsinriktat och ansvarstagande team som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet. Här får du med ett stort intresse för lön chans att praktisera och utveckla dina kunskaper inom lön. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer arbeta på ett internationellt företag som bedriver persontransporter i flertalet regioner i Sverige och som medverkar till att fler reser kollektivt. Du får chansen att arbeta med ett samarbetsinriktat, levererande och glatt team som tillsammans ansvarar för ca 4000 löner. Ta chansen och arbeta på en löneavdelning och lär dig mer om lön!

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av oss på TNG och uthyrd till Arriva. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå till 31/8-19, men kan komma att förlängas. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Initialt kommer du få en introduktion i delar av löneadministrationen och allt eftersom du blir varm i kläderna så kommer din roll att bli allt mer självständigt. Förutom att sätta in dig in i hur löneavdelningen arbetar så kommer fokus i början av ditt uppdrag också att ligga på att arbeta administrativt med systemintegrationer och manuellt säkerställa att informationen hamnar rätt i systemen. Du får här chansen att arbeta brett inom lön och dina arbetsuppgifter kommer på sikt att vara:

  • Arbeta med hela löneprocessen, från registrering till uppföljning av löner.
  • Hantera administration av pension, utlägg, traktamente, leasingbilar och rikskuponger.
  • Hantera anställningsavtal.
  • Tolka lagar och avtal för att säkerställa korrekta löneberäkningar.
  • Medverka vid lönerevision.
  • Underhålla registerunderhåll och skriva intyg.
  • Utveckla processer och rutiner kring lönehanteringen.
  • Kontinuerligt ha kontakt med myndigheter.
  • Supportera chefer och medarbetare ute i organisationen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att bli del av lönegruppen som består av 5 personer. Du kommer att arbeta i centrala Malmö, ett stenkast från Stortorget. Arbetstiderna är kl. 08-17.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är nyutexaminerad inom lön med en vilja att komma ut och lära dig mer om lön. Har du erfarenhet av att arbeta med löneadministration så är det meriterande, men inget krav. Då vi arbetar i flera olika system och kommer att implementera nya så är det av vikt att du känner dig bekväm med att arbeta i system. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Då vi internt kommunicerar på svenska och du behöver kunna tolka information på svenska, så söker vi dig som har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Då du i rollen kommer att arbeta serviceinriktat internt mot anställda i organisationen och då man i teamet lägger vikt vid att hjälpa varandra söker vi dig som har ett samarbetsinriktat och serviceorienterat sätt. Eftersom du kommer att arbeta med löneadministration och då det är centralt att lönen blir korrekt så letar vi efter dig med ett noggrann och strukturerat arbetssätt. Du trivs med att arbeta i ett team där alla levererar och tar ansvar, men du tycker samtidigt det är viktigt att bidra till en god stämning och att ha roligt på arbetet.

Arriva Sverige AB

Arriva Sverige AB

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka. Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt. Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Uppdragsgivare Arriva Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-26
Angelina Nilsson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Adelgatan 2, Malmö