TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nyutexaminerad inom lön till Arriva i Malmö

Är du nyutexaminerad inom lön och vill arbeta som löneadministratör i ett samarbetsinriktat team? Sök uppdraget på Arriva i Malmö!

Nu finns chansen för dig som är nyutexaminerad inom lön att få in foten på ett förändringsinriktat och internationellt företag. Löneavdelningen på Arriva i Malmö behöver nu förstärkning då nya systemintegrationer väntar under våren. Du blir del av ett samarbetsinriktat och ansvarstagande team som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet. Här får du med ett stort intresse för lön chans att praktisera och utveckla dina kunskaper inom lön. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer arbeta på ett internationellt företag som bedriver persontransporter i flertalet regioner i Sverige och som medverkar till att fler reser kollektivt. Du får chansen att arbeta med ett samarbetsinriktat, levererande och glatt team som tillsammans ansvarar för ca 4000 löner. Ta chansen och arbeta på en löneavdelning och lär dig mer om lön!

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av oss på TNG och uthyrd till Arriva. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå till 31/8-19, men kan komma att förlängas. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Initialt kommer du få en introduktion i delar av löneadministrationen och allt eftersom du blir varm i kläderna så kommer din roll att bli allt mer självständigt. Förutom att sätta in dig in i hur löneavdelningen arbetar så kommer fokus i början av ditt uppdrag också att ligga på att arbeta administrativt med systemintegrationer och manuellt säkerställa att informationen hamnar rätt i systemen. Du får här chansen att arbeta brett inom lön och dina arbetsuppgifter kommer på sikt att vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att bli del av lönegruppen som består av 5 personer. Du kommer att arbeta i centrala Malmö, ett stenkast från Stortorget. Arbetstiderna är kl. 08-17.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är nyutexaminerad inom lön med en vilja att komma ut och lära dig mer om lön. Har du erfarenhet av att arbeta med löneadministration så är det meriterande, men inget krav. Då vi arbetar i flera olika system och kommer att implementera nya så är det av vikt att du känner dig bekväm med att arbeta i system. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Då vi internt kommunicerar på svenska och du behöver kunna tolka information på svenska, så söker vi dig som har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Då du i rollen kommer att arbeta serviceinriktat internt mot anställda i organisationen och då man i teamet lägger vikt vid att hjälpa varandra söker vi dig som har ett samarbetsinriktat och serviceorienterat sätt. Eftersom du kommer att arbeta med löneadministration och då det är centralt att lönen blir korrekt så letar vi efter dig med ett noggrann och strukturerat arbetssätt. Du trivs med att arbeta i ett team där alla levererar och tar ansvar, men du tycker samtidigt det är viktigt att bidra till en god stämning och att ha roligt på arbetet.

Alla lediga jobb