TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nyutexaminerad mekanikingenjör till VPG

Vill du utvecklas till en självgående konstruktör på ett tillverkande företag? VPG i Ängelholm söker en konstruktör inom mekanik

Som konstruktör hos VPG i Ängelholm får du möjlighet att designa kundanpassade lyftbord som tillverkas i vår produktion i Ängelholm. Vill jobba med mekanisk konstruktion / Cad, trivs med att samarbeta med andra och gillar teknisk problemlösning? I rollen som mekanikkonstruktör arbetar du nära vår produktion, vägg i vägg, som ger dig chans att se det som du har konstruerat i verkligheten. Du blir del av ett utvecklingsinriktat företag som strävar efter att ligga i framkant inom sin bransch. Varmt välkommen till oss på VPG!

Ditt anställningserbjudande

Vi på Vertical Positioning Group är marknadsledande inom tillverkning av lyftbord och materialhanteringsutrymme av hög kvalitet med varumärken som Marco och Hymo. Bredden av applikationsområdet för våra lyftbord är stor. Typiska användningsområden är arbetsplattformar, vertikala lyft i produktionslinjer, lågfartshissar, kaj-lyftbord eller ergonomiska lyftbord för hantering vid packningsstationer. Du blir en del av ett stabilt bolag med kundbas som främst återfinns utanför Sveriges gränser. Hos oss är klimatet samarbetsinriktat och prestigelöst.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer arbeta på kontoret i Ängelholm. Totalt arbetar 150 personer på VPG i Sverige och du kommer ingå i konstruktionsavdelningen bestående av 16 personer. Din närmaste chef är konstruktionschefen.

För dig som fortfarande studerar, finns möjlighet att börja efter sommaren (2023).

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en minst en tvåårig eftergymnasial utbildning inom mekanik / Cad-konstruktör / maskinteknik / utvecklingsingenjör eller relevant erfarenhet som mekanikkonstruktör. Du har därmed kunskap inom maskinkonstruktion, 3D-moddellering och framtagande av ritningsunderlag. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och i skrift. Då rollen som konstruktör innefattar internationella kontakter behöver du känna dig bekväm med att kommunicera på engelska. 

Du är ansvarstagande och ser till att leverera dina konstruktionsunderlag med kvalitet och i tid. I ditt arbetssätt är du noggrann och strukturerad. Du gillar och är bra på att lösa problem. Du är kommunikativ och samarbetar bra med andra. 

Alla lediga jobb