TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Officer Internationella Sanktioner till Stockholm

Gillar du regelverk och internationella sanktioner? Just nu söker vi en Screening Officer med start omgående.

Är du intresserad av regelverk inom bank och finansområdet? Gillar du omvärldsbevakning?
Vi söker dig som kan bli en del av ett transaktionsteamet hos vår kund och som vill jobba med sanktions screening för den svenska verksamheten. Rollen innebär screening av alla utlandsbetalningar till/från banken mot sanktionslistor. Du säkerställer därmed att inga medel skickas till/från sanktionerade parter. Visst låter det spännande? Sök redan i idag!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vår kund erbjuder dig:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

 

 

 

Värt att veta

Kunden är en långsiktig och engagerad arbetsgivare och har en decentraliserad organisation där du som medarbetare får ett stort eget ansvar. Du ingår i ett team på 22 personer. Avdelningen är placerad i Stockholm. 
Det är en snabb tillsättning och du bör söka tjänsten omgående om du finner tjänsten intressant. Detta är ett konsultuppdrag som startar omgående och sträcker sig fram till sista november. 

Våra förväntningar

Alla lediga jobb