TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Olssons Elektromekaniska söker Automationsingenjör

Arbeta med komplexa reservkraftaggregat och PLC programmering! Sök jobbet som Automationsingenjör hos Olssons Elektromekaniska!

Har du ett tekniskt intresse och vill utvecklas vidare inom el och automation? Olssons Elektromekaniska arbetar med driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden och söker nu en Automationsingenjör till Rydsgård, södra Skåne. Tag chansen att lära dig om reservkraft och arbeta med spännande teknik i tider då reservkraft och elkraft är högt prioriterat.

Ditt anställningserbjudande

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Som automationsingenjör arbetar du till stor del i projektform där projekten varierar både i omfattning och komplexitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

Värt att veta

Din arbetsplats är Olssons Elektromekaniska i Rydsgård där du arbetar tillsammans med ett 30-tal kollegor. Under första tiden som anställd arbetar du nära de andra tre automationsingenjörerna/provarna och utbildas internt inom reservkraft och de olika systemen och varianterna. Din interna titel är provare.

Resor förekommer till viss del i tjänsten, ca 30-50% av arbetstiden, innefattande både övernattningar och dagsresor. Tjänsten kräver därför B-körkort och du har tillgång till företagsbil vid arbete ute hos kund.

Våra förväntningar

För jobbet som automationsingenjör söker vi dig som:

Som person ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb