TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Olssons Elektromekaniska söker Servicetekniker

Jobba med teknisk service av reservkraftaggregat i hela Sverige! Olssons Elektromekaniska söker en resande Servicetekniker, Örebro

Har du ett tekniskt intresse och tycker om att skruva med motorer? Som resande servicetekniker hos Olssons Elektromekaniska jobbar du med komplexa reservkraftsanläggningar runt om i hela Sverige. Här erbjuds du ett varierande och ansvarsfullt arbete med teknisk problemlösning inom både el och mekanik.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag och bli vår nya Servicetekniker, med utgångspunkt i Örebro!

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska blir du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Vi är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft och möter en stadigt ökad efterfrågan från våra kunder. Här erbjuds du ett självständigt och stimulerande arbete där du lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att ge service till våra kunder i hela landet. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Som Servicetekniker arbetar du självständigt och utför service på våra kunders anläggningar. Det innebär att du:

Värt att veta

Du tillhör en serviceavdelning som idag består av tre servicetekniker och en Servicechef. Du utgår från hemmet, i närheten av Örebro, för att ha närhet till vår servicedepå där du lastar din servicebil och släp inför kommande veckas serviceuppdrag. Vi har även en depå i Stockholm, därför kan du även utgå från Stockholm, Västerås, Uppsala eller närliggande.

Detta är en resande tjänst där du har hela Sverige som arbetsplats och är bortrest ca tre av fyra veckor i månaden. Därför kräver tjänsten B-körkort. 

Våra förväntningar

För jobbet som Servicetekniker söker vi dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb