TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Områdeschef till Myrorna i Stockholm

Är du en stark ledare som brinner för den cirkulära omställningen? Sök den viktiga rollen som områdeschef på Myrorna i Stockholm!

Som områdeschef på Myrorna får du möjlighet att driva och utveckla en helt avgörande del av verksamheten, Myrornas butiker. Du arbetar genom dina underställda butikschefer i en bred och affärsmässig roll där ingen dag är den andra lik! Om du lockas av att få kombinera din förmåga att utveckla verksamheten genom människor och bidra till en hållbar framtid kan detta vara rollen för dig!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer representera ett starkt & etablerat varumärke i en försäljningsorienterad och entreprenöriell roll i en organisation där mycket fortfarande är ogjort. Du kommer få chansen att påverka både strategiskt och operativt i en växande bransch där din personlighet och ditt ledarskap blir centrala för att nå framgång.


Myrorna är en professionell och värderingsstyrd ideell organisation med tydliga vinstmål och nyckeltal.
Ansvar, mod och mångfald genomsyrar organisationen i alla led och du kommer både stötta och inspirera dina medarbetare liksom själv få ta del av den energi och vilja att göra gott som finns i organisationen.

 

Betald parkering
Betald parkering
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Som områdeschef på Myrorna ansvarar du för ca 15 butiker runt om i Sverige och har det övergripande ansvaret inklusive fullt budgetansvar, för ditt område. Du ansvarar för att säkerställa och driva försäljningen ute i butikerna, tillsammans med dina butikschefer. Du ansvarar även för försäljningsbudget och resultat inom ditt försäljningsområde liksom har det övergripande personal- och driftsansvaret. Du ingår i ledningsgruppen för försäljning och varuförsörjning där du aktivt tillsammans med andra funktioner internt bidrar till Myrornas utveckling framåt vad gäller kvalitet, effektivitet och lönsamhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

Som områdeschef rapporterar du till försäljnings- och varuförsörjningschefen och du ingår i ledningsgruppen för försäljning och varuförsörjning. Du har ett nära samarbete med din kollega som är områdeschef för de övriga butikerna i landet. I tjänsten ingår resor då du löpande besöker dina butiker.
Myrorna flyttar både huvudkontor och tidigare lokala varuförsörjningsenheter till gemensamma nya fräscha lokaler i Botkyrka under november/december 2022. Nya lokaler och närhet till en större del av verksamheten, ger de bästa förutsättningarna och möjligheterna för dig att vara med och forma verksamheten framåt för att utveckla Myrornas butiker till nästa nivå!

Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats och börjar med 6 månaders provanställning.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men för att vara aktuell för denna roll ser vi också att du:

Som person är du trygg i dig själv, kommunikativ, kreativ och affärsmässig utan att ge avkall på din ödmjukhet och flexibilitet. Du är strukturerad med god planeringsförmåga och motiveras av problemlösning i en föränderlig miljö. Du är modig och vågar testa nya vägar och ditt hjärta klappar lite extra för den cirkulära ekonomin.

Alla lediga jobb