TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Onsite- tekniker till ett företag i Trollhättan!

Har du ett teknisk intresse och har en serviceförmåga? Just nu söker TNG en Onsite-tekniker till kund i Trollhättan!

Som onsite-tekniker kommer en stor del att vara att felsöka, installera och leverera datorer. Vi ser gärna att du har tidigare intresse av teknik och har en serviceförmåga utav rang. Tjänsten inkluderar både mjuk- och hårdvarurelaterade problem. Är du redo för ett nytt uppdrag och har arbetat med något likande? Tveka inte på att ansöka redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till den slutet av juni 2023.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att det är din expertis och intresse för teknik som leder till framgång. Vi vet också att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Rollens huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Värt att veta

I rollen som Onsite tekniker kommer du att arbeta ute på plats hos en av våra större kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och är olika från dag till dag, men kan innebära installation/felsökning/utbyten av datorer, ren incidenthantering och användarhjälp eller hjälp med mobiltelefoner. Det ingår också att hålla ordning på lagret, med inkommande och utgående gods, se till att konferensrummen fungerar med all sin AV-utrustning.

Våra förväntningar

Som person är du glad, kundfokuserad, lyhörd och alltid nyfiken på att lära dig mer. Att du är kommunikativ och har ett stort intresse för teknik och människor.

Alla lediga jobb