TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Onsite- tekniker till ett innovativt företag

Gillar du teknik och att hjälpa andra? Vår kund söker nu en onsite-tekniker till sitt team i Stenungsund.

Som onsite-tekniker kommer en stor del att vara att felsöka, installera och leverera datorer. Vi ser gärna att du har tidigare intresse av teknik och har en serviceförmåga utav rang. Tjänsten inkluderar både mjuk- och hårdvarurelaterade problem. Är du redo för ett nytt uppdrag och har arbetat med något likande? Tveka inte på att ansöka redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till den slutet av februari 2023.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att det är din expertis och intresse för teknik som leder till framgång. Vi vet också att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som konsult inom IT kommer blandat dina arbetsuppgifter vara: 

Värt att veta

Som konsult på TNG IT Digital är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG IT Digital som stöttar på distans.

Hos oss kan arbeta med IT-support inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, företag renodlade på IT, teknisk utveckling och marknadsföring. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra IT-konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

En säkerhetsutbildning kommer genomföras via webb innan start. 

Våra förväntningar

Som person är du glad, kundfokuserad, lyhörd och alltid nyfiken på att lära dig mer. Att du är kommunikativ och har ett stort intresse för teknik och människor.

Alla lediga jobb