TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

OnSite Tekniker till vår kund i Trollhättan

Är du serviceinriktad med IT intresse? Vår kund i Trollhättan söker en Onesite tekniker med start omgående.

Är du tekniskt intresserad? Är du van att hantera olika IT-system och fysisk kringutrustning? Vi söker för vår kunds räkning i Trollhättan dig som är nyfiken på teknik och har en stark vilja att hjälpa användare med både frågor och tekniska fel.

I rollen som Onsite tekniker kommer du att arbeta ute på plats hos en av våra större kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och är olika från dag till dag, men kan innebära installation/felsökning/utbyten av datorer, ren incidenthantering och användarhjälp eller hjälp med mobiltelefoner. Det ingår också att hålla ordning på lagret, med inkommande och utgående gods, se till att konferensrummen fungerar med all sin AV-utrustning.

Detta är ett konsultuppdrag på ca 7 månader från 9 januari till 31 augusti

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att det är din expertis och intresse för teknik som leder till framgång. Vi vet också att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Som konsult på TNG är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

 

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på ca 7 månader mellan 2023-01-09 fram till 2023-08-31. Tillgång till poolbil finns vid behov. Arbetstiderna är 8.00-17.00

Våra förväntningar

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper och kompetenser då vi söker en konsult som brinner för service och det personliga mötet samt har erfarenhet i att bemöta många olika typer av människor

Vi söker dig som är mycket serviceorienterad med ett genuint intresse att hjälpa till inom IT-relaterade frågor. Du har lätt för att anpassa dig efter olika typer av människor och arbetar proaktivt och självständigt. Vidare ser vi att du är pedagogisk och tålmodig och har förståelse för att medarbetarnas IT-kunskaper ligger på olika nivå.

Vidare ser vi att du som söker har en relevant eftergymnasial utbildning / yrkesutbildning inom IT och har erfarenhet av screening i form av UC och belastningsregister och har B Körkort. 

Alla lediga jobb