TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operation Manager med fokus på produktion

Bred roll inom produktion, kvalitet, inköp och planering till ett tillverkande företag med korta beslutsvägar.

Är du en erfaren ledare med intresse för förbättringar inom produktion? Trivs du i en roll där du har stora möjligheter att påverka och vara en viktig del i en tillväxtfas? Bra! Då kan du vara den Operation Manager vi söker för rekrytering till ett tillverkande företag med högkvalitativa produkter. Detta är en rekrytering till kund vilket innebär att din anställning är direkt på företaget.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund har verksamhet både i och utanför Sverige och har ett välkänt varumärke. Företaget har en god lönsamhet och ägs av en större koncern.

Tjänstebil
Tjänstebil
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som Operation Manager rapporterar du till VD och du har ansvar för flera funktioner men med ett stort fokus på produktion. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rollen är både strategisk och taktiskt. Till din hjälp har du ett antal kompetenta och drivna medarbetare inom respektive kompetensområde.

Värt att veta

Medarbetarna känner en stolthet och engagemang för produkterna som inom sin nisch ligger i framkant. 

Våra förväntningar

Du är en trygg och stabil ledare med goda kunskaper inom produktion. Vi ser också att du arbetat med utveckla, effektivisera och förbättra tillverkningsprocesser. Det är meriterande om du även har kunskap inom produktionsplanering, inköp och kvalitet.

Som person tar du ett stort eget ansvar och är resultatinriktad. Vidare så är du prestigelös och trivs med ett nära samarbete med ditt team. Du är också en person som drivs av utveckling och har en förmåga att få med andra i förändringsprocessen.

Alla lediga jobb