TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operation Manager till Green Furniture Concept

Operation Manager till Green Furniture Concept i Malmö

Green Furniture Concept expanderar och letar nu efter en passionerad och organisatorisk Operation Manager som kan ta vår verksamhet till nya höjder. Hos oss finner du ett öppet och prestigelöst team som brinner för att göra platser meningsfulla för våra kunder och deras besökare. Vi präglas av vår framåtanda och värdesätter gemenskap högt. Just nu fokuserar vi på att stärka vår verksamhet och vi hoppas att du vill vara med på den här resan tillsammans med oss!

Ditt anställningserbjudande

I din roll som Operation Manager kommer du att vara hjärnan bakom våra operativa aktiviteter. Du kommer inte bara att leda ditt team utan också övervaka och optimera vår verksamhet från inköp till logistik. Din uppgift blir att implementera, utvärdera och förbättra processerna för att säkerställa smidig verksamhet. Du kommer att vara nyckelpersonen som samarbetar med våra leverantörer och externa logistikföretag för att säkerställa den högsta kvaliteten i både produktion och leverans. Tillsammans med dina kollegor så kommer du att spela en avgörande roll för att säkerställa prestanda, effektivitet och efterlevnad genom hela vår försörjningskedja. Du kommer att vara vår ankare och garant för att allt flyter smidigt. Din insats kommer att vara en direkt påverkan på företagets framgång och vår förmåga att leverera exceptionella produkter till våra kunder.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Tillsammans driver vi ett fartfyllt företag med stora ambitioner. Green Furniture Concept är en unik nischaktör för offentliga platser och vi arbetar globalt, där är ett 15-tal av oss kollegor som jobbar från vårt fantastiska showroom och kontor precis vid Malmö C. Hos oss hittar du ett öppet och prestigelöst team som brinner för att göra platser trivsamma för våra kunder och alla deras besökare. Vi kännetecknas av att vara framåtsträvande och tycker att det är mycket viktigt att trivas tillsammans på arbetet.

Våra förväntningar

Du är bekant med att navigera genom de komplexa aspekterna av driftledning och produktion. Du besitter en analytisk skärpa och har en teknisk bakgrund eller tekniskt sinne. Du kan bekvämt diskutera kvalitetsförbättringar och problemlösning med produktionen och tillverkningen. Du är välorganiserad och kan hantera olika arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Bristande struktur innebär bara en annan möjlighet för dig att skapa ordning och framsteg. Du har erfarenhet av projektbaserat arbete och har visat att du kan leverera resultat inom givna tidsramar och budgetar. Du tror på att stärka och stödja dina medarbetare för att nå gemensamma framgångar.

Alla lediga jobb