TNG
Operations Manager (SRS) till Sonat i Örebro

Operations Manager (SRS) till Sonat i Örebro

Är du en coachande ledare som drivs av ständiga förbättringar och har erfarenhet från supply chain / logistik?

Arbetsgivare Sonat AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-20
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Eva Sahlin
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Är du en coachande ledare som drivs av ständiga förbättringar och har erfarenhet från supply chain / logistik?

Som operations manager på affärsområde Svenska Retursystem får du en bred roll med stora möjligheter att påverka den fortsatta framgångsresan. Sonat är företaget som sätter kunden i fokus vilket gör vår personals engagemang till en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna. Ditt coachande och prestigelösa ledarskap kommer att spela en avgörande roll. Du kommer att leda ett team på 20 personer där laget före jaget gäller och du är högst delaktig i affären då du arbetar aktivt i olika forum hos kunden samt sitter med i en av kundens ledningsgrupper. Tjänsteresor ingår i rollen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare i Sonat arbetar du i en miljö som präglas av höga krav, professionalism och en stark laganda. Du blir en del av ett växande företag med starka värderingar och arbetsglädje.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Teamet är en komplett logistik-, planerings- och kundservicefunktion åt vår kund, Svenska Retursystem. Uppdraget omfattar även outsourcade delar av deras ekonomifunktion där vi ansvarar för kundreskontra och fakturering.

Övergripande ansvarsområden:

  • Säkerställa att uppdraget utförs enligt överenskommet ramverk samt KPI-rapportering.
  • Säkerställa leveranskvalitet och kundnöjdhet
  • Ansvara för att kommunikationen tas på olika nivåer med kunden, både operativt, taktiskt och strategiskt.
  • Fullt personalansvar och ledning av teammedlemmarna.
  • Säkerställa den psykiska och fysiska arbetsmiljön i teamet och arbeta preventivt med hjälp av företagshälsa.
  • Säkerställa effektiv resursfördelning och resursanvändning i teamet och koordineras med övriga delar inom hela Sonats gemensamma KBO-verksamhet (kunskapsbaserad outsourcing).
  • Delta i styrning och ledning av KBO-verksamheten.
  • Säkerställa utveckling av uppdraget (arbetssätt, automatisering, effektivitet).
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Teamet ansvarar fullt ut för att säkerställa leveransförmåga och beslutad servicenivå till vår kunds kunder; c:a 1500 kunder i framförallt Sverige men även kunder i övriga Europa.

Läs gärna mer om Svenska Retursystem på http://www.retursystem.se

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samt erfarenhet av logistik. Du har mycket goda ledaregenskaper samt erfarenhet av att utveckla både grupp och individer. Eftersom teamet ansvarar för ett brett uppdrag, är det också viktigt att du har kompetens och erfarenhet kring Customer Insight, Customer Experience samt ekonomi. Då du kommer att arbeta kundnära söker vi dig som har ett starkt affärsmannaskap i ditt sätt att agera och leda verksamheten.

Rollen kräver också att din svenska och engelska är flytande i både tal och skrift. Du har avancerade kunskaper i Excel.

Sonat AB

Sonat AB

Idén att starta Sonat i dess nuvarande form förverkligades år 2000. Motiven var flera. Dels växte företagens behov att ta ökad kontroll över sina försörjningsnätverk, för att stärka sin konkurrens. Dels erbjöd utvecklingen inom IT för första gången tillgång till information som gjorde det möjligt att styra hela försörjningskedjan. Nätverksföretagandet blev också allt viktigare, vilket skapade en efterfrågan på outsourcade tjänster inom supply chain management, s k fjärdepartslogistik, 4PL.

Idag är Sonat en utvecklingspartner inom hela området som benämns supply chain management, med kompetens och tjänster inom såväl outsourcing som konsulting. Sonat erbjuder en helhetslösning som omfattar allt från att ta fram strategier för supply chain management till att genomföra dem. Vi har all expertis som behövs för att driva och utveckla våra kunders logistikfunktioner. Det är vi ensamma om i Norden.

Av verksamheten är cirka 80 % outsourcing. Sonat fungerar då som kundföretagets interna avdelning och sköter t ex en hel logistikfunktion. Inom retail erbjuder vi tjänster såsom varustyrning till butiker, kundservice och unikt kontrolltorn för e-handel. Våra tjänster omfattar också anskaffning till lager, prognos och huvudplanering samt ansvar för företagets transportfunktion. Resterande 20 % utgörs av konsultverksamhet inom supply chain och logistik. Sonat har kontor i Stockholm och Örebro men arbetar med kunder över hela världen.

Sonat AB
Arbetsgivare Sonat AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-20
Eva Sahlin
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Fabriksgatan 24, örebro