TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operations Manager (SRS) till Sonat i Örebro

Är du en coachande ledare som drivs av ständiga förbättringar och har erfarenhet från supply chain / logistik?

Som operations manager på affärsområde Svenska Retursystem får du en bred roll med stora möjligheter att påverka den fortsatta framgångsresan. Sonat är företaget som sätter kunden i fokus vilket gör vår personals engagemang till en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna. Ditt coachande och prestigelösa ledarskap kommer att spela en avgörande roll. Du kommer att leda ett team på 20 personer där laget före jaget gäller och du är högst delaktig i affären då du arbetar aktivt i olika forum hos kunden samt sitter med i en av kundens ledningsgrupper. Tjänsteresor ingår i rollen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare i Sonat arbetar du i en miljö som präglas av höga krav, professionalism och en stark laganda. Du blir en del av ett växande företag med starka värderingar och arbetsglädje.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Teamet är en komplett logistik-, planerings- och kundservicefunktion åt vår kund, Svenska Retursystem. Uppdraget omfattar även outsourcade delar av deras ekonomifunktion där vi ansvarar för kundreskontra och fakturering.

Övergripande ansvarsområden:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Teamet ansvarar fullt ut för att säkerställa leveransförmåga och beslutad servicenivå till vår kunds kunder; c:a 1500 kunder i framförallt Sverige men även kunder i övriga Europa.

Läs gärna mer om Svenska Retursystem på http://www.retursystem.se

VEM ÄR DU?

Du har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samt erfarenhet av logistik. Du har mycket goda ledaregenskaper samt erfarenhet av att utveckla både grupp och individer. Eftersom teamet ansvarar för ett brett uppdrag, är det också viktigt att du har kompetens och erfarenhet kring Customer Insight, Customer Experience samt ekonomi. Då du kommer att arbeta kundnära söker vi dig som har ett starkt affärsmannaskap i ditt sätt att agera och leda verksamheten.

Rollen kräver också att din svenska och engelska är flytande i både tal och skrift. Du har avancerade kunskaper i Excel.

Alla lediga jobb