TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ chef till Arbesko i Kumla

Strategisk och taktisk roll med fokus på produktion till Arbesko i Kumla.

Är du en erfaren ledare med intresse för förbättringar inom produktion? Trivs du i en roll där du har stora möjligheter att påverka och vara en viktig del i en tillväxtfas? Bra! Då kan du vara den Operativa chef vi söker för rekrytering till framgångsrika Arbesko i Kumla. Detta är en rekrytering till kund vilket innebär att din anställning är direkt på företaget.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Du blir en del av ett företag med stort engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Arbesko utvecklar och tillverkar skor i Kumla och har även en produktionsenhet i Brasilien.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Operativ chef rapporterar du till VD och ingår i Arbeskos ledningsgrupp. Du kommer att vara en nyckelperson inom ditt ansvarsområde för företagets fortsatta tillväxtresa. Rollen innebär helhetsansvar för Arbeskos verksamhet när det gäller produktion, inköp, planering, kvalitet och IT. Som Operativ chef du har många olika kontaktytor, både internt och externt. Din organisation består av ca 65 medarbetare varav 9 är direktrapporterande. 

 

Värt att veta

Du samverkar tätt tillsammans med kollegor inom Arbesko i Kumla och i produktionen i Brasilien samt med externa partners. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom ekonomi, teknik eller liknande samt flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom produktion eller tillverkning. Du har erfarenhet av att utveckla, effektivisera och förbättra processer och rutiner inom ditt ansvarsområde.

Som person är du driven och har en förmåga att kombinera taktiska och strategiska frågor. Du är trygg och stabil i din ledarroll med förmågan att få med dig dina medarbetare. För att lyckas i rollen är du resultatinriktad och prestigelös. Vidare så är du ansvarstagande och har lätt för att samverka med andra. Vidare krävs att du kan kommunicera på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Alla lediga jobb