TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operations manager till konsultuppdrag

Vi söker en produktionschef för ett längre konsultuppdrag till vår kund i Falun.

Är du en kommunikativ och stabil ledare med erfarenhet från industri som vill arbeta i en bred och utvecklande chefsroll på ett marknadsledande globalt bolag? Bra! Då kan du vara den produktionschef som vi söker till vår växande kund i Falun.

Nu söker vi dig med en högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet och som är redo för nya utmaningar. I din roll kommer du leda den dagliga produktionen enligt fastställd budget, samt genomföra relevanta underhållsaktiviteter i syfte att uppnå en effektiv produktionskedja!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Du blir personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska trivas på ditt uppdrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Produktionschef kommer du:

Värt att veta

Du kommer i lokal ledningsgrupp företräda produktionen och funktionen supply chain och ansvara för projekt och entreprenader inom dessa två områden. Du kommer planera och initiera underhållsinsatser och se till att nödvändiga reparationer utförs. En viktig del i din roll är även att hantera bemanning och personalärenden och ansvara för rehabiliterings- och arbetsmiljö för produktionspersonalen.

Rollen innebär också att du kommer ansvara för att:

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen har du en högskoleutbildning alternativt relevant utbildning på minst gymnasienivå, i kombination med tidigare erfarenhet från liknande befattning. Du har erfarenhet/utbildning inom ledarskap, presentationsteknik, kommunikation samt ledning och styrning. Vi ser även att du har kunskap och erfarenhet från att arbeta med kontinuerliga förbättringar och effektivisering samt utbildning i Bättre Arbetsmiljö (BAM). Vidare skall du även ha god datavana och kunskaper i Officepaketet samt god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift. 

Alla lediga jobb