TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operations Manager till Sonat (Retail) i Örebro

Är du en utvecklande ledare som drivs av ständiga förbättringar och har erfarenhet från Kundservice / eHandel / Supply Chain?

Som operations manager inom ett affärsområde som ansvarar för Retail och e-Hälsa på Sonat får du en tydlig roll med stora möjligheter att påverka den fortsatta framgångsresan. Sonat är företaget som sätter kunden i fokus vilket gör vår personals engagemang till en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna. Ditt coachande och prestigelösa ledarskap kommer att spela en avgörande roll. Du kommer att leda ett team på drygt 20 personer där laget före jaget gäller. Du är högst delaktig i affären då du får en viktig roll i att gemensamt med våra kunder utveckla rutiner, processer och IT i syfte att säkerställa effektiviteten och kundupplevelsen. Tjänsteresor ingår i rollen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare i Sonat arbetar du i en miljö som präglas av höga krav, professionalism och en stark laganda. Du får ta del av en teoretisk evidensbaserad plattform för att arbeta utifrån Utvecklande Ledarskap (Försvarshögskolans koncept) och Effektiva Team (S.Wheelan) och blir en del av ett växande företag med starka värderingar och arbetsglädje.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Teamet ansvarar för kundservice till våra kunders slutkunder och är kundens logistikfunktion. I teamet finns medarbetare som talar svenska, norska, finska, engelska, tyska och arabiska.

Övergripande ansvarsområden:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Att du intresserar dig och håller dig uppdaterad kring våra kunders affärsmodeller och omvärldssituation, är engagerad i Sonats utveckling och deltar i företagets gemensamma aktiviteter.

VEM ÄR DU?

Du har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samt erfarenhet av kundservice och gärna logistik. Du har mycket goda ledaregenskaper samt erfarenhet av att utveckla både grupp och individer. Då du kommer att arbeta kundnära söker vi dig som har ett starkt affärsmannaskap i ditt sätt att agera och leda verksamheten.

Rollen kräver också att din svenska och engelska är flytande i både tal och skrift. Du har avancerade kunskaper i Excel.

Alla lediga jobb