TNG
Operationssjuksköterska inom ögon till Memira

Operationssjuksköterska inom ögon till Memira

Vi söker Operationssjuksköterska och / eller Ögonsjuksköterska till Memira Eyecenter i Malmö

Uppdragsgivare Memira Eyecenter
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-07-08
6 v semester 6 v semester
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Friskvård Friskvård
Pernilla Ek
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Vi söker Operationssjuksköterska och / eller Ögonsjuksköterska till Memira Eyecenter i Malmö

Skulle du lockas av en spännande roll som ambulerande operationssjuksköterska och / eller ögonsjuksköterska där du tillsammans med professionella kollegor utgör ett mobilt kirurgteam? Skulle du också trivas i en omväxlande och flexibel roll där du tillsammans med dina kollegor genomför ögonoperationer med stort fokus på noggrannhet och struktur, samtidigt som du får möjlighet att resa och se nya städer och nya platser i vårt vackra land? Perfekt då är du den vi söker! Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Memira Eyecenter är marknadsledande i Norden och utgör en betydande skillnad för sina kunders välmående, med fokus på ögon och synkorrigering. I rollen som sjuksköterska på Memira Eyecenter bidrar du till ett snabbt resultat samt ökad livskvalité för dina patienter. Här erbjuder vi dig en spännande tjänst där du tillsammans med professionella kollegor varje dag får möta nya patienter i nya miljöer. 

Förutom fast lön, traktamente och reseersättning erbjuder vi också fina förmåner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • förberedelser inför och assistans vid RLE intraokulära ingrepp och laseroperationer
  • inventering av operationsartiklar
  • ansvara för service och underhåll på utrustning tillhörande operation och steril

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som ambulerande sjuksköterska på Memira Eyecenter i Malmö rapporterar du till Eyecenter Manager och du jobbar i ett team med sjuksköterskor, läkare, patientkoordinatorer samt optiker. Tillsammans med ditt mobila team som består av kirurger och sjuksköterskor reser du till kliniker över hela landet ca 4 dagar per vecka, för att tillsammans med dina kollegor genomföra planerade ögonoperationer. Tjänsten innebär ca 2-3 övernattningar per vecka och du är schemalagd 3 månader framåt i tiden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är tänkt att starta i mitten av augusti 2021 samt inleds med några veckors introduktion som anpassas efter din tidigare erfarenhet.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik och lyckas i rollen som sjuksköterska på Memira Eyecenter är det av stor vikt att du agerar professionellt och med stor integritet i kontakten med patienter och kollegor. Vi lägger också stor vikt vid att du bidrar till arbetsglädje och ett gott samarbete med dina kollegor i kirurgteamet samt med övriga kollegor på kliniken.

Då din vardag är varierad och du arbetar i högt tempo ser vi gärna att du är flexibel och förändringsbenägen. Som person värdesätter vi också kompetenser som engagerad, trygg och handlingskraftig.

 

Krav för rollen:

  • legitimerad sjuksköterska
  • några års erfarenhet från att ha arbetat på sjukhus eller ögonklinik
  • specialistutbildad Ögonsjuksköterska eller Operationssjuksköterska
Memira Eyecenter

Memira Eyecenter

Memira Eyecenter är Nordens ledande kedja inom refraktiv kirurgi och en av de ledande aktörerna i världen på linsbytesoperationer. Våra kirurger har tillsammans en samlad erfarenhet av över 400 000 ögonoperationer. Memirakoncernen omsätter idag ca 600 MSEK och är ca 300 anställda och konsulter i Sverige, Norge och Danmark. Memira har under sommaren 2019 förvärvat StureOptikern, EyeCenter City och Täby EyeCenter. Memira vill bli ett ”one stop shop” inom syn och ögonhälsa. I och med Memiras nya strategi har företaget nu bytt namn till ”Memira Eyecenter”. Memira Eyecenter kommer att skapa ett unikt erbjudande i världsklass till kunder och patienter. Här finns din chans att vara med på resan! Läs mer på www.memira.se.

Memira Eyecenter
Uppdragsgivare Memira Eyecenter
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-07-08
Pernilla Ek
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Studentgatan 1, Malmö