TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ chef till Brightec Security

Operativ chef med goda ledaregenskaper sökes till framgångsrika Brightec Security i Mullhyttan utanför Örebro.

Vill du ha en ledande roll med stora möjligheter att påverka företagets framtid? Bra! Hos Brightec blir du en huvudspelare i ett kompetent team som hjälper och stödjer varandra. Brightec Security har lagt mycket kraft på att bygga en effektiv säljorganisation och att ta en rad stora avtalskunder och detta har lett till att vi under förra året nådde försäljningsrekord.

Som operativ chef ingår du i företagets ledningsgrupp där du har ett stort inflytande och ansvar för företagets strategi och framtid, inte minst för din nära dialog med våra kunder genom att du även ansvarar för installation och service. Vi växer och även där är du en nyckelspelare i beslut om resursoptimering och prioritering ihop med ledningsgruppen. Du rapporterar till VD.


Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi på Brightec Group brinner för ett kreativt och gott samarbete människor emellan. Då vi sett det bevisas om och om igen, är vi övertygade om att goda och smarta lösningar som skapar värde uppstår genom ett gott samarbete människor emellan. Vi blir helt enkelt smartare tillsammans! Därför tror vi på långsiktiga och engagerade samarbeten mellan våra medarbetare, kunder och leverantörer.
Inom Brightec Group skapar vi nya värden mellan högautomatiserad tillverkning och digitala säkerhetslösningar för både företag och samhälle. Vi har 51 års erfarenhet som vi tillsammans med genuin nyfikenhet fortsätter bygga företaget med!

En viktig del i vårt liv som entreprenörer är möjligheten att använda vår position för att uppnå ett högre syfte än det rent ekonomiska – att kunna investera och bidra till att ge människor ökade möjligheter till försörjning och utveckling på platser där man vanligen inte investerar. På hemmaplan arbetar vi för att skapa ett klimat där våra medarbetare tillåts växa och komma till sin rätt, där deras arbete och kompetens uppskattas och nyttjas på bästa sätt och där de tycker att det är roligt att gå till jobbet.

Våra värderingar:
• Vi bryr oss
• Vi är trovärdiga
• Vi är medskapande

Genom att arbeta på detta sätt uppnår vi ett kreativt värdeskapande genom partnerskap mellan våra medarbetare, leverantörer och kunder.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Brightec Security utvecklar och levererar säkerhetssystem som innefattar mjukvara, elektronik och mekanik.Tjänsten som operativ chef innebär att du har övergripande ansvar för att leda och utveckla vår utvecklings- och teknikavdelning som inkluderar funktionerna utveckling, produktion, installation, utbildning, support och service.

Ditt uppdrag är att utveckla verksamheten, att skapa tydliga strukturer och processer för att öka effektivitet och produktivitet, samt förbättra servicenivån ytterligare. Vi söker en person som är en mycket god kommunikatör, relationskapare och ledare.
Vi ställer mycket höga krav på din initiativförmåga och ditt engagemang samt att du har förmåga att samarbeta med kollegor på olika nivåer. Du kommer också att vara en mycket viktig länk mellan vår marknads- och säljavdelning och vår utvecklings- och teknikavdelning. Vi arbetar över hela Sverige och har många kunder över hela vårt avlånga land samt i Norge och Danmark.

Ansvarsområden:

Värt att veta

Du har kontor på huvudkontoret i Mullhyttan utanför Örebro, där det finns gym dit du även kan ta med familj och vänner. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag om du hellre tränar på annan plats.

Övriga förmåner kan diskuteras och anpassas efter dina önskemål.

Då många av våra kunder är säkerhetsklassade innebär det att du som medarbetare förväntas kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret. 

Våra förväntningar

Du har en relevant utbildning inom teknik samt flera års erfarenhet av liknande tjänst. Du är van vid att driva och initiera utvecklings- och förbättringsarbeten samt processer, gärna med praktisk erfarenhet av Lean-principerna. Vidare har du goda kunskaper inom IT, säkerhet och arbetsmiljöarbete samt har ett helhetstänk och förmåga att se till hela företagets framgång. Rollen kräver att du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper för att trivas och lyckas i rollen:

Alla lediga jobb