TNG
Operativ Chef till Heras i Göteborg

Operativ Chef till Heras i Göteborg

Har du erfarenhet från bygg eller entreprenad och vill arbeta på ett säkerhetsföretag? Heras söker en installationschef!

Arbetsgivare Heras
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-12
6 v semester 6 v semester
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Tjänstebil Tjänstebil
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Emelie Lämhed
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Emelie Lämhed

0737452223

Har du erfarenhet från bygg eller entreprenad och vill arbeta på ett säkerhetsföretag? Heras söker en installationschef!

Som installationschef planerar, organiserar och leder du vår montage- och servicegrupp i region Göteborg. Vi erbjuder dig ett utmanande arbete där du arbetar nära, både våra medarbetare och kunder och kommer med stor ansvarskänsla bidra till vår kommande förändringsresa.

Om du någon gång kört in genom en bom till en flygplats eller genom grindar till ett industriområde så har du kanske passerat just en produkt från Heras. Vi är stolta över vårt arbete, våra produkter och våra tjänster och i mer än 70 år har Heras framgångsrikt uppfyllt och överträffat kunders säkerhets- och trygghetsbehov över hela Europa.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Heras har vi en informell, öppen och en inbjudande kultur. Vi tror starkt på entreprenörskap, gemenskap och har ett stort engagemang i vårt gemensamma arbete. Vi välkomnar dig till en organisation med en inkluderande och öppen kultur där alla medarbetare ställer upp för varandra - i vått och torrt.

  • Ett bra arbetsklimat där säkerhet alltid står i fokus
  • Möjlighet att utvecklas på en internationell arbetsplats
  • Ett spännande chefsjobb och en del av en gemenskap
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Installationschef har du både operativt -och strategisks ansvar för planering och ledning av projekt i region Göteborg.

  • Ansvara för att genomföra installation -och montagejobb
  • Efterfölja Heras säkerhetsriktlinjer, gällande arbetsmiljölagar, trivsel och välmående
  • Säkerhetsställa en god kvalité på våra projekt
  • Ansvara för personal, planering och budget
  • Hålla nära kontakt med kunder och kollegor
  • Ansvara för det lokala lagret och dess flöden
  • Leda och utveckla din personal
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Verksamheten i Göteborg består av vår montage- och servicegrupp och har en personalstyrka på ca 9 medarbetare och ett antal olika underentreprenörer. Våra regioner har olika förutsättningar och utmaningar, vi står också inför en spännande förändringsresa vilket kräver att du som installationschef behöver vara involverad och engagerad i affären för att skapa hållbara resultat.

Här får du ta vid, leda och följa ramarna som är satta men förväntas presentera lösningar i stället för problem. Tjänsten och arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag till fredag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som idag kanske är arbetsledare eller gruppchef och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du vågar också vara chef och kan operativt delegera till dina medarbetare. Troligtvis har du erfarenhet från bygg eller entreprenadbranschen och har kunskap inom vårt arbetsområde som montage, installation, säkerhet och områdesskydd. Du kan och förstå hur större byggbolag agerar och vad som krävs av oss som leverantör.

Du tycker om att arbeta med och leda andra människor och klarar av att hålla många saker i gång samtidigt. Du förstår värdet av att ha välmående personal, vara nära personalen och att samarbete är en viktig del i ditt arbete och för att trivas hos. Din vilja att lära sig och utvecklas skall synas och gärna smitta av sig på din medarbetare då du blir en viktig ambassadör för Heras. Du är också bekväm med att tala och skriva på engelska då vi är ett internationellt bolag. Du har också minst B-körkort och har god datorvana.

Heras

Heras

På Heras har vi en informell, öppen och en inbjudande kultur. Vi tror starkt på entreprenörskap, gemenskap och har ett stort engagemang i vårt gemensamma arbete. Idag är vi ett säkerhetsföretag med heltäckande utbud inom elektronisk och mekanisk säkerhet för områdesskydd. Vi har sedan 1952 konstruerat, tillverkat, installerat och underhållit lösningar för områdesskydd inom särskilda affärs-, samhälls- och industrisektorer.

I Sverige sysselsätter vi ca 100 anställda på 6 olika platser i landet samt ett större antal underentreprenörer och i Europa är vi tillsammans 1200 experter på områdesskydd i 7 olika länder.

Heras
Arbetsgivare Heras
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-12
Emelie Lämhed
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Emelie Lämhed

0737452223

Räkna ut avståndet till jobbet

Långavallsgatan 8, Gunnilse