TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ Chef till Heras i Stockholm

Har du erfarenhet från bygg eller entreprenad och vill arbeta på ett säkerhetsföretag? Heras söker en installationschef!

Som installationschef planerar, organiserar och leder du vår montage- och servicegrupp i region Stockholm. Vi erbjuder dig ett utmanande arbete där du arbetar nära, både våra medarbetare och kunder och kommer med stor ansvarskänsla bidra till vår kommande förändringsresa.

Om du någon gång kört in genom en bom till en flygplats eller genom grindar till ett industriområde så har du kanske passerat just en produkt från Heras. Vi är stolta över vårt arbete, våra produkter och våra tjänster och i mer än 70 år har Heras framgångsrikt uppfyllt och överträffat kunders säkerhets- och trygghetsbehov över hela Europa.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Heras har vi en informell, öppen och en inbjudande kultur. Vi tror starkt på entreprenörskap, gemenskap och har ett stort engagemang i vårt gemensamma arbete. Vi välkomnar dig till en organisation med en inkluderande och öppen kultur där alla medarbetare ställer upp för varandra - i vått och torrt.

6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Tjänstebil
Tjänstebil
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Installationschef har du både operativt -och strategisks ansvar för planering och ledning av projekt i region Stockholm.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Verksamheten i Stockholm består av vår montage- och servicegrupp och har en personalstyrka på ca 10 medarbetare. Du har två arbetsledare som driver det operativa arbetet tillsammans med montörer, servicetekniker och underentreprenörer.

Våra regioner har olika förutsättningar och utmaningar, vi står också inför en spännande förändringsresa vilket kräver att du som installationschef behöver vara involverad och engagerad i affären för att skapa hållbara resultat. Här får du ta vid, leda och följa ramarna som är satta men förväntas presentera lösningar i stället för problem.

Tjänsten och arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag till fredag. I din roll förväntas du dock på eget initiativ att arbeta vissa helger och kvällar.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som idag kanske är arbetsledare eller gruppchef och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du vågar också vara chef och kan operativt delegera till dina medarbetare. Troligtvis har du erfarenhet från bygg eller entreprenadbranschen och har kunskap inom vårt arbetsområde som montage, installation, säkerhet och områdesskydd. Du kan och förstå hur större byggbolag agerar och vad som krävs av oss som leverantör.

Du tycker om att arbeta med och leda andra människor och klarar av att hålla många saker i gång samtidigt. Du förstår värdet av att ha välmående personal, vara nära personalen och att samarbete är en viktig del i ditt arbete och för att trivas hos. Din vilja att lära sig och utvecklas skall synas och gärna smitta av sig på din medarbetare då du blir en viktig ambassadör för Heras. Du är också bekväm med att tala och skriva på engelska då vi är ett internationellt bolag. Du har också minst B-körkort och har god datorvana.

Alla lediga jobb