TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ inköpare till företag i Malmö

Nyfiken på att jobba med inköp inom medicintekniska branschen? Sök konsultuppdraget som operativ inköpare hos ett företag i Malmö!

Vill du jobba i en bransch som gör skillnad och bidrar till att rädda liv? Som operativ inköpare hos ett företag i Malmö får du möjlighet till en spännande och varierande roll på ett trevligt och trivsamt företag. Här får du jobba med inköp, order och leveransplaner i nära samarbete med dina kollegor inom operativt inköp.

Detta är ett kortare konsultuppdrag för att täcka upp ett tillfälligt behov, med start omgående.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som operativ inköpare ansvarar du för att planera inköp, beställa produkter och hantera leveranser från ett 40-tal leverantörer till vårt lager. Det innebär att du:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av TNG och uthyrd till det aktuella företaget. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i ca 2 månader med chans till förlängning. 

Din arbetsplats är det aktuella företagets kontor i Malmö och du rapporterar till Supply Chain Manager. Du har många kontaktytor både internt med sälj- och produktorganisationen och externt med leverantörer. Du samarbetar nära dina fyra kollegor inom operativt inköp som även introducerar dig i ditt arbete. Viss möjlighet till hemarbete finns, men vi ser gärna att du är på plats större delen av tiden.

Våra förväntningar

För rollen som operativ inköpare söker vi dig som har:

Som person har du förmåga att koordinera ditt arbete genom att säkerställa precision, kvalitet och slutförande. Du kommunicerar väl och förmedlar budskap på ett tydligt sätt då du har många kontaktytor såväl internt som externt. Därför är du också duktig på att bygga och underhålla relationer. Du fattar sunda och genomtänkta beslut i de situationer som du hamnar i.

Alla lediga jobb