TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ inköpare till Mediplast i Malmö

Vill du jobba med operativt inköp inom den medicintekniska branschen på Mediplast i Malmö?

Motiveras du av att arbeta i en bransch som gör skillnad och bidrar till att rädda liv? I den spännande rollen som Operativ Inköpare på Mediplast kommer du att arbeta i en högt tempo och dynamisk miljö. Här kommer du att ha en självständig roll där du ansvarar operativt för inköp och leveranser, både från leverantörer och vår egen tillverkning. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Mediplast erbjuds du en plats på ett företag med starka ambitioner. Mediplast spelar en avgörande roll i samhället genom att dagligen leverera upp till 13 000 paket till regioner och sjukvården. Med en bred portfölj av produkter, från förbrukningsvaror till avancerad medicinteknik kan vi erbjuda smarta lösningar till våra kunder som kan förbättra, eller till och med rädda liv! Genom över 60 år av engagemang har vi byggt upp starka och nära relationer med våra kunder, och vi värdesätter att vara en partner som finns där vid varje steg på vägen.

Vår kultur präglas av värden som ödmjukhet, hjälpsamhet, personligt ansvar och respekt. Varje handling vi vidtar är alltid med patientens bästa i åtanke. Hos Mediplast är vi mer än bara en arbetsplats – vi är en gemenskap där samarbete och kreativitet trivs.

Vi investerar i din personliga och professionella utveckling genom vår egen Sales Academy och andra inspirerande utbildningsprogram inom bland annat presentationsteknik, förhandlingsteknik och ledarskap.

För oss är en hälsosam livsstil grundläggande. Från vårt moderna gym till gruppträning, friskvårdsbidrag och försäkringsförmåner främjar vi välbefinnande och prestation varje dag. För dig som gillar att cykla (och samtidigt göra en insats för miljön!) erbjuder vi även möjligheten att leasa en förmånscykel. Vi förstår vikten av balans och återhämtning. Därför erbjuder vi 30 timmar i arbetstidsförkortning så att du kan återvända till jobbet mer energifylld och fokuserad.

När du blir en del av Mediplast blir du en del av en passionerad gemenskap som strävar efter att göra verklig skillnad. Tillsammans arbetar vi för att förbättra människors hälsa och liv.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Här kommer du ha en självständig roll där du kommer att ha operativt ansvar för inköp och leveranser, både från leverantörer och vår egen tillverkning. Du kommer att ha personligt ansvar för ett antal leverantörer och aktivt arbeta för att säkerställa långsiktiga relationer. 

Värt att veta

Du är placerad vid Mediplasts kontor i Malmö och rapporterar till Purchasing & Strategic Sourcing Manager.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom operativt inköp och har en god förståelse för hela Supply Chain. Som Operativ Inköpare hos oss kommer du att arbeta med inköp från leverantörer, men också med inköp från egen produktion. Detta innebär att du även hanterar demand planning, vilket kräver god planeringsförmåga och struktur på egna arbetsrutiner.

Det är viktigt att du är bekväm och van vid att arbeta med ERP-system och har starka Excel-kunskaper. Ditt arbetssätt präglas av struktur och analytiskt tänkande, riskutvärdering och ett gott konsekvenstänk. Du har en god förmåga att ta egna initiativ och du bidrar till att utveckla tydliga arbetsrutiner.

Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav för denna roll. Du trivs i en självständig roll där det krävs stor noggrannhet och precision. Viktigast av allt är att du delar inställningen i vår företagskultur som är präglad av ödmjukhet, hjälpsamhet, respekt och ett stort personligt ansvarstagande med fokus på patienten och vårdpersonalen. Du har relevant utbildning på eftergymnasial nivå. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från Medtech branschen.

Alla lediga jobb