TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ inköpare till Mediplast i Malmö

Vill du jobba med operativt inköp inom den medicintekniska branschen? Sök konsultuppdraget som Operativ Inköpare hos Mediplast AB

Motiveras du av att arbeta i en bransch som gör skillnad och bidrar till att rädda liv? Som operativ inköpare hos Mediplast i Malmö får du möjlighet till en varierande och spännande roll i ett härligt gäng på ett dynamiskt företag. Här får du jobba med inköp, order och leveransplaner i nära samarbete med kollegor inom operativt inköp och supply chain.

Ett engagerat och hjälpsamt team hälsar dig som konsult varmt välkommen!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som operativ inköpare ansvarar du för att planera inköp, beställa produkter och hantera leveranser från ett 20-tal leverantörer till Mediplast lager. Det innebär att du:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av TNG och uthyrd till Mediplast. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i ca 4-6 månader med möjlighet till förlängning. Din arbetsplats är Mediplasts kontor i Malmö och du rapporterar till Purchasing Manager. Du har många kontaktytor både internt med sälj- och produktchefsorganisationen och externt med leverantörer. Du samarbetar nära dina fem kollegor inom operativt inköp som även introducerar dig i ditt arbete. Viss möjlighet till hemarbete finns, men vi ser gärna att du är på plats större delen av tiden

Våra förväntningar

För rollen som operativ inköpare söker vi dig som har:

Som person har du förmåga att koordinera ditt arbete genom att säkerställa precision, kvalitet och slutförande. Du fattar sunda och genomtänkta beslut. Du kommunicerar väl och förmedlar budskap på ett tydligt sätt då du har många kontaktytor såväl internt som externt. Du har lätt för att bygga och underhålla relationer. Positivt engagemang värderar vi mycket.

Alla lediga jobb