TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ inköpare till Recab AB, Stockholm

Recab söker en junior / operativ inköpare till Stockholm. Här kan du ta nästa steg i din karriär som inköpare!

Recab AB är ett specialistföretag som säljer innovativa och komplexa lösningar inom industriell kommunikation för den nordeuropeiska marknaden. Recab befinner sig just nu i stark tillväxt och står inför en stor förändringsprocess. Verksamheten växer och vi söker just nu en junior / operativ inköpare som är i början av sin karriär. Som junior / operativ inköpare på Recab arbetar du med hela inköpsflöden samtidigt som du blir en viktig del i arbetet med att implementera och upprätthålla våra nya inköpsprocesser. Du har nära samarbete med kollegorna inom Oparation samt med säljavdelningen. Recab har en stark marknadsposition, stora och lojala kundsamarbeten samt pålitliga produkter.
Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Recabs starka tillväxt fortsätter och som junior / operativ inköpare får du stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer till en organisation som präglas av en hög och positiv förändringstakt, prestigelöshet och nära samarbete. Du får stora möjligheter att forma och utveckla din roll både i det dagliga, operativa arbete och på sikt i det strategiska. Vi är en mindre organisation som lyssnar, utvecklas och lär av varandra. Vi ger alla våra medarbetare stort utrymme till påverkan och utveckling. Vi ser det som en självklarhet att vi hjälps åt när det behövs.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som junior / operativ Inköpare har du ett övergripande ansvar för att planera och styra varuflödet. Det är ditt ansvar att uppnå god tillgänglighet och god ekonomi genom att se till att rätt mängd artiklar beställs vid rätt tillfälle.
I ditt ansvar ingår att säkerställa att dina leverantörer levererar enligt avtal, regler och gällande leveransvillkor. Du agerar affärsmässigt och arbetar proaktivt genom uppföljning, analys och kravställning gentemot Recabs leverantörer. Du deltar i upprättande av leveransavtal, volymförhandlingar och du ser till att inköpsrutiner upprätthålls och förbättras. Du arbetar nära orderadministratören och tar hand om orderläggning samt in- och utleveranser.
I rollen ingår att utveckla samarbete med Recabs befintliga leverantörer som främst finns i Asien och USA samt att identifiera potentiella nya samarbeten.

Värt att veta

Som junior / operativ inköpare ingår du i Operations Teamet och rapporterar till COO. Tjänsten innebär breda interna kontakter med kollegorna inom verksamheten och externa med leverantörer och kunder. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom inköp eller logistik alternativt erfarenhet av inköp. Det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Jeeves. Du är bekväm med att använda dig av Excel och kan göra enklare diagram. Då leverantörerna är både internationella och nationella kräver rollen goda kunskaper i både engelska och i svenska.
Som person är du systematisk i ditt arbetssätt och duktig på att prioritera och planera ditt arbete. Du är analytisk och gör rationella bedömningar. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du kommer att samverka med flera kontaktytor det är varför vi söker dig som är kommunikativ och bra på att samarbeta med andra. Du är prestigelös och har en lösningsorienterad förmåga.

 

Alla lediga jobb