TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ inköpare till Swedbank

Swedbank i Stockholm utökar sin inköpsavdelning och söker nu en Operativ Inköpare till deras team.

Är du en strukturerad person med stark problemlösningsförmåga? Har du erfarenhet av att leda flera parallella projekt/uppdrag utan att kompromissa med kvalitet eller compliance?

Vi söker en driven och resultatinriktad Operativ Inköpare till Swedbank! Här får du möjlighet till egen utveckling men också få bidra till hela verksamhetens vidareutveckling. En spännande resa där du själv tillsammans med dedikerad chef sätter kursen.

Uppdraget är på sex månader med goda möjligheter till anställning efter uppdragsperiodens slut.

Ansök idag, urval sker löpande!

Ditt anställningserbjudande

Sedan 1820 har Swedbank varit banken för många hushåll och företag. De är en modern plattform för finansiella tjänster med fokus på kundnöjdhet. Swedbank genomgår just nu en transformationsresa med målet att lansera ytterligare digitala tjänster för att stärka sin position som fintechbolag.

Du är nu välkommen att följa med på denna spännande resa. Du kommer att få arbeta i ett drivet och högkvalificerat team som kommer att ge dig lärdomar och möjlighet till utveckling.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

Värt att veta

Du kommer arbeta som konsult på TNG. Givetvis omfattas du av anställningstrygghet genom bland annat kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.
Konsultuppdraget är på heltid med start så snart som möjligt.

Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg). 

Våra förväntningar

Du som söker är en självgående och driven person som alltid strävar efter att göra ditt yttersta för att nå resultat. Du behöver vara duktig på att prioritera och ha förmågan att arbeta med flera pågående ärenden/projekt samtidigt.

Vi letar efter sig som har:

 

Alla lediga jobb