TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ Inköpare till vår kund nära Örebro

Är du analytisk, kommunikativ och gillar att skapa resultat? Bra! Då kan rollen som inköpare passa dig!

Vi söker nu dig som har jobbat några år med operativt inköp alternativt dig som har arbetat inom närliggande område och känner dig redo att ta nästa steg. Som inköpare hos vår kund analyserar du variationer och volymer samt säkerställer inköp av material i rätt tid och i rätt kvantitet. Uppdraget startar omgående.

Låter det intressant? Bra! Skicka in din ansökan nu, urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Uppdraget är en "hyr först" - vilket innebär att du blir anställd som konsult på TNG och sedan är tanken att din anställning ska övergå till kunden efter en tid.

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som Operativ Inköpare har du ett övergripande ansvar för att planera och styra inköp av material. Det är ditt ansvar att uppnå god tillgänglighet och god ekonomi genom att se till att rätt mängd beställs vid rätt tillfälle.

I ditt ansvar ingår att säkerställa att dina leverantörer levererar enligt avtal, regler och rutiner. Du agerar affärsmässigt och arbetar proaktivt genom uppföljning, analys och kravställning gentemot våra leverantörer.

Du har ett gott samarbete med andra avdelningar inom företaget och delar med dig av dina kunskaper inom inköpsområdet. Givetvis arbetar du för att uppfylla avdelningens och dina egna kort- och långsiktiga mål i enlighet med våra värderingar och vår vision. Vi arbetar löpande med ständiga förbättringar och du blir en viktig del i detta arbete. 

Värt att veta

Du rapporterar till företagets logistikchef och de tillämpar flextid. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom området och dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du är van att analysera data och trivs med att ta kontakt med intressenter på alla nivåer. 

Som inköpare är du en tydlig kravställare. Du är en driven och ambitiös person som gillar att skapa resultat och uppfylla företagets förväntningar. Att du kan bygga goda relationer och har förmåga att jobba på ett strukturerat sätt i din vardag är något som vi ser som viktigt.

Vidare har du sannolikt grundläggande kunskaper i förhandlingsteknik. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat samt har kunskaper i olika IT-system och behärskar Office-paketet.  

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Alla lediga jobb