TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ IT tekniker till Bodycote i Göteborg

Gillar du teknisk support och har bred IT kunskap, vill du lösa incidenter och förfrågningar och jobba nära en organisation?

Bodycote Group IT söker nu en Operativ IT Tekniker som skall bidra med teknisk support till våra anläggningar. Du kommer dagligen hantera vår IT-infrastruktur samt ta ansvar för att lösa incidenter och förfrågningar från vår organisation.

Bodycote driver en internationell verksamhet och har anläggningar som servar en bred marknad inom industrisektorn och är världens största och mest respekterade leverantör av termisk bearbetning.
Välkommen med din ansökan till oss!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi har en stark och tydlig vision och våra tjänster är en viktig del av många i förädlingsprocessen. Vår erfarenhet och expertis ger branschens modernaste erbjudanden. Vi säkerställer också att vi levererar den kvalitet och tillförlitlighet som krävs av de kunder vi serverar och de produkter vi behandlar.

Vi erbjuder också:

6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att hjälpa och stötta vår organisation och du har daglig kontakt med våra Platschefer, Produktionschefer samt Platsadministratörer. Bodycote Group IT är en stödfunktion där HQ finns i Manchester, England. En Shared Service funktion finns i Prag och de stöttar internationellt med 1st line support. Där sitter även din närmsta chef, IT Technical Service Manager.

I din roll skall du hjälpa våra anläggningar i Norden med support och är placerad i Angered. Där har vi också vårt svenska lokala HQ, med ca 13 - 14 medarbetare. Totalt har vi 9 enheter i Sverige och vårt nordiska område inkluderar Finland och Danmark. I tjänsten förekommer resor inom i Norden, ca 10-12 resor per år, för operativ driftlösning på plats.

VEM ÄR DU?


Vi söker dig som är analytisk och strukturerad samt har förmågan att arbeta i flera parallella projekt samtidigt. Du är bra på att samarbeta och har ett genuint intresse för att hitta de bästa helhetslösningarna. Du har ett flexibelt förhållningssätt kan leverera resultat under press. Du hanterar kunder/leverantörer/kollegor på ett professionellt sätt samt talar och skriver på svenska och engelska obehindrat

Alla lediga jobb