TNG
Operativ IT tekniker till Bodycote i Göteborg

Operativ IT tekniker till Bodycote i Göteborg

Gillar du teknisk support och har bred IT kunskap, vill du lösa incidenter och förfrågningar och jobba nära en organisation?

Arbetsgivare Bodycote
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-01
6 v semester 6 v semester
Flextid Flextid
Gym på kontoret Gym på kontoret
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Martin Andersson
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Gillar du teknisk support och har bred IT kunskap, vill du lösa incidenter och förfrågningar och jobba nära en organisation?

Bodycote Group IT söker nu en Operativ IT Tekniker som skall bidra med teknisk support till våra anläggningar. Du kommer dagligen hantera vår IT-infrastruktur samt ta ansvar för att lösa incidenter och förfrågningar från vår organisation.

Bodycote driver en internationell verksamhet och har anläggningar som servar en bred marknad inom industrisektorn och är världens största och mest respekterade leverantör av termisk bearbetning.
Välkommen med din ansökan till oss!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi har en stark och tydlig vision och våra tjänster är en viktig del av många i förädlingsprocessen. Vår erfarenhet och expertis ger branschens modernaste erbjudanden. Vi säkerställer också att vi levererar den kvalitet och tillförlitlighet som krävs av de kunder vi serverar och de produkter vi behandlar.

Vi erbjuder också:

 • Ett spännande teknikområde i ett branschledande företag
 • En stabil miljö och arbetskultur där vi har roligt på jobbet
 • Ett internationellt team bestående av 16 nationaliteter
 • Attraktiv lön och ett utmärkt paket med förmåner
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Ansvara för att lösa incidenter och förfrågningar från våra anläggningar inom Norden och alltid leverera service i världsklass.
 • Arbeta och driva olika projekt för problemhantering och ta itu med korrigerande åtgärder som identifierats i vårt program för förbättring av tjänster.
 • Hantera vår infrastruktur och teknisk installation inom servrar/operativsystem, lagring, säkerhet, LAN-anslutning, mobiler och telefoni.
 • Att inkludera övervakning, kontrollera tillgänglighet och kapacitet för lokal infrastruktur och tillämpa ändringar i linje med den överenskomna processen.
 • Samarbeta med Bodycotes IT-resurser och stödja den operativa verksamheten internationellt.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att hjälpa och stötta vår organisation och du har daglig kontakt med våra Platschefer, Produktionschefer samt Platsadministratörer. Bodycote Group IT är en stödfunktion där HQ finns i Manchester, England. En Shared Service funktion finns i Prag och de stöttar internationellt med 1st line support. Där sitter även din närmsta chef, IT Technical Service Manager.

I din roll skall du hjälpa våra anläggningar i Norden med support och är placerad i Angered. Där har vi också vårt svenska lokala HQ, med ca 13 - 14 medarbetare. Totalt har vi 9 enheter i Sverige och vårt nordiska område inkluderar Finland och Danmark. I tjänsten förekommer resor inom i Norden, ca 10-12 resor per år, för operativ driftlösning på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

 • Ett par års erfarenhet av att stödja en komplex Windows-baserad miljö.
 • Stark teknisk bakgrund inom Microsoft-teknik, Active Directory, DNS, SCCM och terminaltjänster.
 • Kunskap om Windows 10 samt Windows Server 2003 till 2012.
 • Förståelse för nätverksgrunder LAN, WAN och Switchar.
 • Kunskap om Citrix plattform.
 • Arbetskunskap om ITIL och ITIL Certifiering är meriterande.


Vi söker dig som är analytisk och strukturerad samt har förmågan att arbeta i flera parallella projekt samtidigt. Du är bra på att samarbeta och har ett genuint intresse för att hitta de bästa helhetslösningarna. Du har ett flexibelt förhållningssätt kan leverera resultat under press. Du hanterar kunder/leverantörer/kollegor på ett professionellt sätt samt talar och skriver på svenska och engelska obehindrat

Bodycote

Bodycote

Bodycote plc är med över 165 verksamheter världens mest respekterade företag inom materialtekniska tjänster med huvudinriktning mot värmebehandling, ytbehandling och het isostatisk pressning (HIP). Våra kunder finns inom hela den tillverkande industrin och vi bedriver verksamhet i 23 olika länder över hela världen. Vår verksamhet växer såväl organiskt som genom förvärv. Det innebär att vi i Sverige är i behov av nya medarbetare.

Enligt våra kärnvärden lever vi efter en kultur som består av ärligt och transparent beteende. Värdeskapande är kärnan i vår verksamhet och står i fokus i allt vi gör.

Arbetsgivare Bodycote
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-01
Martin Andersson
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Spadegatan 3