TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ IT tekniker till Kärcher i Göteborg

Har du kunskap inom IT och vill jobba med support, drift och implementering av nya lösningar?

Kärcher söker en operativ IT tekniker som vill jobba i en bred roll med stor möjlighet att påverka sin egen utveckling. IT miljön på Kärcher är under förändring och du kommer vara med och implementera nya lösningar och bygga upp samarbetet med den centrala IT organisationen i Tyskland.

Lokalt i Göteborg jobbar du tillsammans med IT ansvarig och ni kommer tillsammans fördela arbetsuppgifterna mellan er. Du stöttar också den Nordiska organisationen med support och tekniska lösningar.

Du jobbar mot en sälj- och marknadsorganisation som säljer rengöringsutrustning för såväl privat som professionellt bruk.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer får jobba med ett varumärke som förknippas med topprestanda, innovation och kvalitet. Här ser du till att rätt IT lösningar finns på plats, att driften fungerar och att medarbetarna får den support de behöver för att deras arbete ska fungera. Du kommer få jobba med en erfaren IT ansvarig som gärna lär ut sina kunskaper för att du på sikt ska får mer ansvar om du vill.

Vi erbjuder dig ett jobb i ett familjeägt företag där du får ett hållbart livspussel, flexibla arbetstider samt möjlighet att jobba hemifrån några dagar i veckan. 

Friskvård
Friskvård
Jobba hemma
Jobba hemma
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du tillhör kontoret i Göteborg med 85 kollegor som du stöttar on-site. Du kommer ha många kontaktytor nationellt och internationellt. 

VEM ÄR DU?

För att komma in i rollen på ett bra sätt tror vi du har erfarenhet av IT-support On-Site. Vi tror också du kan enklare programmering och har grundläggande kunskaper i nätverk. I rollen ingår också att ha förståelse för IT-säkerhet och hur företag jobbar med det. 

Det är bra om du har jobbat med följande system:

Du kommer främst jobba i PC men har du viss kunskap om MAC är det positivt. För att vara aktuell för denna roll måste du behärska engelska och svenska både skriftligt och muntligt då koncernspråket är engelska och du kommunicerar på svenska med dina nordiska kollegor. 

Som person är du bra på att kommunicera både med användare av systemen men också med ledningsgrupp och IT-organisationen i Tyskland. Eftersom tjänsten är bred där du förväntas hjälpa till "högt och lågt" är det bra att du är flexibel, strukturerad och levererar lösningar så du kommer vidare i dina arbetsuppgifter. 

Alla lediga jobb