TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lageransvarig till Essve i Kungälv

Är du strukturerad och en person som har passion för både logistik, lager och personal? ESSVE i Kungälv söker en lageransvarig!

Vill du vara med och uppgradera vårt lager och vår logistik till världsklass? Här får du ta nästa steg inom logistik och lagerverksamhet. Hos oss på ESSVE jobbar du på ett företag som är ledande i sin bransch och där du får möjlighet att ta ett stort ansvar och utveckla hela vår lagerverksamhet. Är du tillgänglig inom kort? Skicka in ansökan redan idag, Välkommen!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Essve är i en stark tillväxt med en tydlig vision och är idag marknadsledande i Norden. Här får du en övergripande uppgift att utveckla den dagliga lagerverksamheten.

Vi erbjuder också:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
6 v semester
6 v semester

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som målsättning har du att upprätthålla men även utveckla den dagliga verksamheten av vårt lager och se till att den efterlever gällande standarder och krav. Du bryter ned övergripande mål och strategier i delmål, omformulerar, tänker nytt och anpassar till verksamheten. På lagret i Kungälv är det idag tre medarbetare och du rapporterar till Inköps- & Logistikchef. Rollen är på heltid och ett vikariat på ca: ett år med möjlighet till fortsatt anställning efter dialog med företaget. För rätt sökande så finns det goda möjligheter till vidareutveckling inom företaget.

VEM ÄR DU?

Du uppskattar bolag med entreprenörsprofil. Du vill ha korta beslutsvägar och kunna ta snabba beslut. Du är en doer som gillar att ta mycket ansvar och kunna påverka arbetsklimat, resultat, kvalitet och metodik. Du bör ha en eftergymnasial utbildning inom logistik alternativt en bakgrund som arbetsledare/lageransvarig eller ha motsvarande kunskaper. Det är viktigt att du har god förståelse för lagerhantering och varuflödesprocessen.

För att lyckas i den här rollen är du en strukturerad, engagerad och prestigelös ledare som är trygg i din person och som gillar att coacha och utveckla andra. Du gillar förändringsarbete och har en förmåga att se hur man kan förbättra och effektivisera processer och verksamhet. Du har en god problemlösningsförmåga, vana att leda arbete i projektform och trivs med att jobba med såväl daglig drift som mer strategiskt. 

Vi ser också att du har:

Alla lediga jobb