TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ planerare till VR

Nu söker vi en Operativ planerare till Tåg i Bergslagens nya satsning i regionen. Välkommen till teamet!

Har du jobbat som trafikplanerare, personalplanerare eller i nån annan operativ roll inom branschen? Har du arbetat som analytiker inom kollektivtrafik? Vill du jobba i en blandad roll med både strategiska och operativa arbetsuppgifter? VR (fd Arriva) tar över tågverksamheten i Bergslagen och söker nu en stabil och lösningsorienterad lagspelare till den lokala driften och har därför skapat en ny roll inom organisationen - Operativ planerare.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

VR Sverige är starkt värderingsstyrt och har stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett internationellt bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar stora resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. VR Sverige har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar.

Du kommer få en viktig roll i en bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Du kommer att ingå i den lokala driften och dagligen arbeta nära med trafikplanerare, trafikledning, personalplanerare och lokal ledning. Din chef kommer att vara Driftchefen som har flera års erfarenhet av liknande roll och kommer säkerställa upplärning och uppföljning tills du är självgående. Du kommer även ha möjlighet att påverka din vardag och arbetsmiljö i en stor utsträckning.

 

 

6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Operativ planerare kommer du vara länken mellan personalplaneringen och trafikledningen för Tåg i Bergslagen. Dina uppgifter kommer vara både på strategisk nivå där du kommer jobba med processutveckling och operativ nivå där du går in och stöttar vid störningar/kriser där det finns som mest behov i organisationen. I rollen kommer du att ansvara för den operativa planeringen så att rätt fordon planeras på rätt omlopp för att säkerställa att FEK/vatten, tvätt/städ och depåbesök görs på rätt tid.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat:

Rollen innebär även att:

 

 

 

Värt att veta

Arbetet utgår från kontoret i Gävle där delar av jobbet innebär att vistas ute i verksamheterna inom regionen. Arbetstiderna är kontorstider mellan måndag och fredag. Du rapporterar direkt till Driftchefen. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

 

 

 

Våra förväntningar

Vi ser att du har arbetat i en roll inom kollektivtrafik tidigare och kanske även har en utbildning inom samhällsplanering, logistik, trafik/transport eller motsvarande. Vi tror att du har erfarenhet av tågtrafik eller kringliggande branscher alternativt har ett intresse för tågbranschen.

I din roll som Operativ planerare kommer du stötta flera av de olika planeraravdelningarna vilket innebär att du är duktig på prioritera bland dina arbetsuppgifter. Som person är du noggrann och strukturerad med ett intresse av att hålla dig uppdaterad med det senaste i branschen. Du är stresstålig och kan verka i en koordinerande roll där du delegerar när det behövs och blir hands-on när så krävs.

Alla lediga jobb