TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operatör, maskinell brodyr till Swedol-TOOLS

Kan du maskinell brodyr och vill vara delaktig i att bygga upp en ny avdelning på Swedol-TOOLS logistikcenter i Örebro?

Vi söker nu flera kundorienterade medarbetare till Swedol-TOOLS i Örebro. Här får du som har tidigare erfarenhet av maskinell brodyr och-/eller brodyrkortkonstruktion eller erfarenhet som maskinoperatör vara delaktig i att bygga upp en ny avdelning på företagets logistikcenter, då vi flyttar vår förädlingsverksamhet för plagg och textil från Göteborg till Örebro.

Som medarbetare på Swedol-TOOLS får du verka i en platt organisation med korta beslutsvägar, med närhet till kunden och där dina insatser märks. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedol-TOOLS får du vara en del av ett mycket spännande samgående mellan två i grunden framgångsrika och stabila företag med stadig tillväxt. Som medarbetare på vårt logistikcenter i Örebro får du arbeta i en trivsam miljö med kompetenta medarbetare. 

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Orderhantering, materialhantering av varor som förädlas, packning och leveransrapportering i vårt affärssystem samt vid behov övriga förekommande arbetsuppgifter på logistikcentret.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av brodyrkortkonstruktion och-/eller maskinell brodyr på textilier. Du kan även ha erfarenhet som maskinoperatör och gärna med textilerfarenhet.
Det är meriterande om du har arbetat i mjukvara för brodyrkortkonstruktion och Illustrator. Du får gärna ha erfarenhet av Astro och Jeeves eller andra materialhantering- och affärssystem.

Avdelningen är relativt ny och där ständiga förbättringar och verksamhetsutveckling är ett naturligt inslag i arbetet. Du trivs i förändring och vill vara med och forma och bygga avdelningens framtid. Vidare är du mål- och resultatinriktad med ett driv där kunden och teamet är i fokus. Som kollega och medarbetare är du hjälpsam och bidrar till att skapa god stämning på arbetsplatsen samt föregå med gott exempel. Vidare är du en relationsbyggande och kommunikativ person, då vår framgång ofta sker i tät dialog och samarbete med interna och externa kunder. Du är kvalitetsmedveten och strävar alltid efter rätt kvalitetsnivå, då våra kunder använder våra produkter för att lyfta fram sitt varumärke.

Alla lediga jobb