TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjör – Design & simulering av integrerad optik

Jobba inom optoelektronikindustrin med design, modellering och simulering - Coherent söker en ingenjör till siten i Järfälla.

Vill du jobba inom optoelektronikindustrin med design, modellering och simulering av integrerade optoelektroniska kretsar för höghastighetskommunikation - Coherent i Järfälla söker en Optical Design and Simulation Engineer.

Vi söker en erfaren ingenjör inom design och simulering av integrerade optoelektroniska komponenter till teknikinnovativa Coherent i Järfälla som tillverkar produkter i världsklass för fiberoptisk kommunikation. Har du erfarenhet av modellering och simulering av integrerade optoelektroniska komponenter så som lasrar med integrerade höghastighetsmodulatorer, eller optiska system? Då kan du vara den Designingenjör vi söker till Coherent i Järfälla.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser och modulator komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

I rollen som Designingenjör tillhör du Designteamet inom avdelningen Produktutvecklig, som idag består av totalt tio engagerade och kompetenta kollegor med lång erfarenhet. Du kommer att samarbeta med kollegor inom både Produktutveckling och Tillverkning, både på siten i Järfälla och på andra siter runtom i världen.


Din arbetsplats är Coherents kontor i Järfälla, Stockholm. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra förväntningar

Kompetenser och Kvalifikationer:

• Bredd teknisk kompetens inom optik, optoelektroniska komponenter, integrerad optik, numerisk modellering
• Djup expertis inom specifika områden inom optik, integrerade optoelektroniska kretsar, numerisk modellering
• PhD eller MSc med minst 5 års yrkeserfarenhet inom optoelektronik, optik, halvledarteknik eller elektronik.
• Engelska: flytande, både muntligt och skriftligt; Svenska: kompetens är önskvärd.

 

 

Som person:

• Har du förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt, är nyfiken och har goda problemlösningsfärdigheter.
• Är du van att arbeta självständigt och strävar efter att uppnå goda resultat med hög kvalitet.
• Besitter du goda kommunikationsfärdigheter och skapar positiv samarbetet.

Alla lediga jobb