TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Oracle PL/SQL utvecklare till SEB i Stockholm

Nu söker vi dig som vill jobba med Oracle PL/SQL i en utvecklande miljö på SEB i Stockholm.

Här blir du en del av ett agilt och kompetenstungt team med stor påverkan på avgörande delar av processtödet för Finance och Risk området på SEB. Du kommer jobba med Oracle PL/SQL i en global organisation och med närhet till affären.

OM JOBBET

I rollen som Oracle PL/SQL utvecklare hos oss kan du vänta dig en vardag med fokus på nyutveckling, innovation och affärsnytta. Här får du möjlighet att arbeta i ett team med mycket duktiga utvecklare och i en lärande organisation där vi ständigt förbättrar och utvecklas i det vi gör. I våra lösningar använder vi Oracles databas samt Oracle PL/SQL och APEX för att exekvera våra processer. Teamet ansvarar för att utveckla och förvalta de systemlösningar som vi skapar i enlighet med DevOps principen.

Hos oss är innovativa idéer och förbättringar i fokus. Vi arbetar med ständigt lärande för att möta morgondagens krav. Vi skapar möjlighet för personlig utveckling och sätter stort fokus på att våra medarbetare ska känna sig uppskattade, inkluderade och engagerade.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är duktig på - och brinner för - att programmera i Oracle PL/SQL. Erfarenhet inom APEX .Net, och Java är meriterande, liksom erfarenhet från den finansiella sektorn. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och drivs av en vilja att förbättra och att lära dig nya saker. Du delar gärna med dig av dina egna kunskaper och erfarenheter. Engelska är ett krav för tjänsten, svenska är meriterande.

Vill du vara med på vår resa framåt?
Välkommen till oss!

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb