TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Oral Care i Stockholm söker en Redovisningsekonom

Oral Care i Stockholm söker en nyfiken Redovisningsekonom som vill vara en del av en spännande tillväxtresa!

Är du intresserad av att ansluta till Sveriges ledande privata tandvårdsgivare? Oral Care letar efter en dedikerad redovisningsekonom som vill utvecklas i sin roll och förstärka vårt fantastiska team. Här ges du chansen att vara en del av Oral Cares tillväxt och bidra med dina redovisningskunskaper.

Ditt anställningserbjudande

Som redovisningsekonom på Oral Care ges du möjlighet att växa och utvecklas inom en arbetsmiljö präglad av samarbete och öppenhet. Tillsammans med vårt engagerade ekonomiteam kommer du att ha ansvar för löpande redovisning, bokslutsarbete, avstämningar, hantering av anläggningsregister och avskrivningar, samt andra varierande ekonomiuppgifter. Här finns en stimulerande miljö med både siffror och stöttande kollegor som bidrar till din personliga och professionella utveckling. Vi följer K3-regelverket.

Vi sitter i ljusa och fina lokaler precis vid Globens tunnelbanestation.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Frukost
Frukost

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Har du någonsin funderat över hur det skulle vara att arbeta på ett företag som förändrar människors liv varje dag? På Oral Care har vi en passion för att förbättra människors hälsa och självförtroende genom att erbjuda högkvalitativa oralvårdsprodukter och tjänster. Denna känsla genomsyrar hela företaget och självklart även oss på ekonomiavdelningen.

 

Våra förväntningar

Vi söker dig med några års erfarenhet som redovisningsekonom eller redovisningskonsult. Som person är du noggrann, strukturerad och prestigelös. Dessutom har du förmåga att snabbt sätta dig in i nya situationer samt att samarbeta smidigt med andra. Du har självständigt arbetat med bokföring och månadsbokslut. Vi ser också att du har jobbat med momsdeklarationer och har kunskap om anläggningsregister. Vidare söker vi dig som har goda kunskap i Excel samt talar och skriver obehindrat på svenska.

Alla lediga jobb