TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Orderadministratör 50% i Örebro

Konsultuppdrag som orderadministratör på deltid med start omgående

Vi söker dig som vill arbeta i en varierande roll där den främsta uppgiften är att stödja säljteamet hos en av våra kunder. Uppdraget är på deltid med start omgående. Önskemålet är att arbeta 4 timmar per dag, 8:00-12:00 alternativt 9:00-13:00.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får jobba i ett härligt team på en spännande arbetsplats i centrala Örebro. Här får du möjlighet att utvecklas både som person och samtidigt öka din efterfrågan på arbetsmarknaden inför framtiden. Vidare har du chans att skapa goda relationer med företaget inför framtiden.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Bolaget har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att stödja säljteamet inom den dagliga verksamheten. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos TNG och jobbar ute hos vår kund. Tjänsten är på deltid med start omgående fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Företaget är placerat centralt i Örebro.

VEM ÄR DU?

Vi vill att du ska ha ett naturligt driv av att lära dig nya saker. Som person är du van att arbeta självständigt, tar gärna egna initiativ och kan hantera flera projekt samtidigt. Du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad med en god känsla för detaljer.

För lyckas i rollen bör du vara prestigelös, flexibel och ha en stor serviceanda gentemot våra kunder och kollegor. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss!

Då detta är ett deltidsjobb ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som t.ex. studier, gärna inom ekonomi eller teknik. Du är en van datoranvändare och har goda kunskaper i MS Officepaketet, främst Excel. Då tjänsten innebär kontakter nationellt och internationellt söker vi dig som behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig med en god känsla för vad bra service innebär och tycker om att komma på lösningar till olika problem. Du trivs med att jobba med människor, är öppen och kan lätta sätta dig in i kundens ärende.

Alla lediga jobb