TNG
Orderadministratör 50% i Örebro

Orderadministratör 50% i Örebro

Konsultuppdrag som orderadministratör på deltid med start omgående

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-10-06
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Malin Thoresson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

070-426 69 05

Konsultuppdrag som orderadministratör på deltid med start omgående

Vi söker dig som vill arbeta i en varierande roll där den främsta uppgiften är att stödja säljteamet hos en av våra kunder. Uppdraget är på deltid med start omgående. Önskemålet är att arbeta 4 timmar per dag, 8:00-12:00 alternativt 9:00-13:00.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får jobba i ett härligt team på en spännande arbetsplats i centrala Örebro. Här får du möjlighet att utvecklas både som person och samtidigt öka din efterfrågan på arbetsmarknaden inför framtiden. Vidare har du chans att skapa goda relationer med företaget inför framtiden.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Bolaget har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att stödja säljteamet inom den dagliga verksamheten. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • orderadministration - registrera order, leveransbevakning, tullhantering
  • registrera reklamationer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos TNG och jobbar ute hos vår kund. Tjänsten är på deltid med start omgående fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Företaget är placerat centralt i Örebro.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi vill att du ska ha ett naturligt driv av att lära dig nya saker. Som person är du van att arbeta självständigt, tar gärna egna initiativ och kan hantera flera projekt samtidigt. Du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad med en god känsla för detaljer.

För lyckas i rollen bör du vara prestigelös, flexibel och ha en stor serviceanda gentemot våra kunder och kollegor. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss!

Då detta är ett deltidsjobb ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som t.ex. studier, gärna inom ekonomi eller teknik. Du är en van datoranvändare och har goda kunskaper i MS Officepaketet, främst Excel. Då tjänsten innebär kontakter nationellt och internationellt söker vi dig som behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig med en god känsla för vad bra service innebär och tycker om att komma på lösningar till olika problem. Du trivs med att jobba med människor, är öppen och kan lätta sätta dig in i kundens ärende.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-10-06
Malin Thoresson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

070-426 69 05

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8, 70211 Örebro