TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Orderadministratör till Enjoy Wine & Spirits AB

Enjoy Wine & Spirits AB i Stockholm söker en orderadministratör till deras nya team, läs mer nedan.

Är du en serviceinriktad administratör med ett sinne för siffror? Har du arbetat med arbetsuppgifter som innebär kombinationen av logistik och ekonomi? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en orderadministratör till Enjoy Wine & Spirits AB i Stockholm, låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Det här är en spännande nyckelroll där din funktion är en hybrid av logistik och ekonomi. Enjoy Wine & Spirits är ett familjeföretag med rötterna i Italien och fötterna i hela världen. Vi är ett sunt företag med ett stort fokus på hållbarhet i alla led och med ledorden innovation, passion och ansvar. Vi erbjuder en familjär, öppen och lärande företagskultur på en arbetsplats med engagerade och kunniga medarbetare. Vi har kul på jobbet, vi tror på långsiktighet och samarbete och känner passion för det vi gör. 

Du erbjuds också förmåner som exempelvis friskvård, tjänstepension, betald mobil och massage på kontoret.

Betald mobil
Betald mobil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Massage
Massage

Dina arbetsuppgifter

Som orderadministratör ska du säkerställa en hög servicegrad och leveranskvalitet gentemot våra kunder, stötta ekonomiavdelningen samt optimera våra utflöden.

Värt att veta

Rollen är placerad på Södermalm och är en heltidstjänst (40 h/veckan) med start så snart rätt person kan vara på plats. Dina arbetstider är 08.00-17.00 och du rapporterar till Supply Chain Manager. 

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för denna roll ser vi att du:

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du som person är noggrann, ansvarstagande och har ett sinne för siffror, samt att du är strukturerad eftersom du kommer arbeta med flertalet olika arbetsuppgifter samtidigt. I denna roll arbetar du främst med logistik men kommer också stötta ekonomiavdelningen, därför ser vi att du är serviceorienterad och har god samarbetsförmåga. 

Alla lediga jobb