TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Orderadministratör till företag i Stockholm

Vår kund i Stockholm söker en orderadministratör, en spännande nyckelroll där din funktion är en hybrid av logistik och ekonomi.

Är du en serviceinriktad administratör med ett sinne för siffror? Har du arbetat med arbetsuppgifter som innebär kombinationen av logistik och ekonomi? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en orderadministratör till vår kund i Stockholm för ett visstidsuppdrag med start så snart som möjligt, med chans till förlängning. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Massage
Massage

Dina arbetsuppgifter

Som orderadministratör ska du säkerställa en hög servicegrad och leveranskvalitet gentemot kunder, stötta ekonomiavdelningen samt optimera utflöden.

Värt att veta

Rollen är placerad hos vår kund på Södermalm och är en heltidstjänst (40 h/veckan) med start så snart rätt person kan vara på plats. Dina arbetstider är 08.00-17.00 och du rapporterar till Supply Chain Manager. 

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för denna roll ser vi att du:

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du som person är noggrann, ansvarstagande och har ett sinne för siffror, samt att du är strukturerad eftersom du kommer arbeta med flertalet olika arbetsuppgifter samtidigt. I denna roll arbetar du främst med logistik men kommer också stötta ekonomiavdelningen, därför ser vi att du är serviceorienterad och har god samarbetsförmåga. 

Alla lediga jobb