TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Orderadministratör till Proact i Kista

Är du en administratör ut i fingerspetsarna? Är du serviceorienterad och älskar att hitta kreativa lösningar för dina kunder?

Vi söker nu en administratör inom orderhantering till Proact - det internationella bolaget som skräddarsyr IT-lösningar för företag i hela världen. Här får du möjlighet att bli specialist inom ditt område och tillsammans med dina kollegor fortsätta att leverera förstklassig service till era kunder. Detta jobb passar dig som har en god struktur, är nyfiken på att lära nytt och som drivs av att nå mål tillsammans med andra. Låter detta som du? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Proact är du en del av ett tight team som dagligen hjälps åt för att nå goda resultat. Som orderadministratör har du god insyn i hela affären och får följa med hela kedjan - från start till mål. Proact värderar skräddarsydda lösningar för sina kunder, vilket betyder att ingen order är den andra lik. 

Eftersom detta är ett konsultuppdrag kommer du att vara anställd av TNG, som är måna om att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som orderadministratör är du personen som tar ansvaret över ärendet så fort en order ska handläggas i systemet. Det betyder att du: 

Systemet du kommer att jobba i är Navision. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Jobbet som orderadministratör är på heltid, med start i början på december. Uppdraget kommer att pågå under minst ett år. Arbetstiderna är kontorstider, med möjlighet till viss flexibilitet. Du kommer ha kontor i Proacts lokaler i Kista, i nära anslutning till tunnelbana, pendeltåg och bussar.

Du tillhör ett tight team på fyra personer. Totalt är ni omkring 90 personer som tillhör kontoret i Kista. 

VEM ÄR DU?

Till jobbet som orderadministratör på Proact söker vi dig som: 

Som person tror vi att du: 

Alla lediga jobb