TNG
Teknisk administratör till TR Electronic

Teknisk administratör till TR Electronic

Nu söker TR Electronic Nordic en teknisk administratör till kontoret i Stockholm. Sök redan idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-12-01
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Friskvård Friskvård
Emelie Lämhed
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Emelie Lämhed

0737452223

Nu söker TR Electronic Nordic en teknisk administratör till kontoret i Stockholm. Sök redan idag!

Skulle du lockas av en roll där du ansvarar för teknisk systemadministration och samtidigt leverera bästa möjliga support till våra kunder. Du kommer ha en central roll och viktig roll där du erbjuds den spännande möjligheten att få vara med på TR Electronic fortsatta tillväxtresa. Har du ett brinnande intresse för teknik? Då är det dig vi söker. Välkommen att söka!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som teknisk administratör och support hos TR Electronic har du möjlighet att bli en del av ett härligt team där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan. Här har du möjlighet att växa och utvecklas i ett spännande och innovativt företag som tillhandahåller tekniska lösningar till tillverkare inom Europa.

Då rollen är en mycket viktig funktion i företaget erbjuds du att få vara med och utveckla både nya och befintliga rutiner och processer. Här är beslutsvägarna korta och allas åsikt och bidrag till fortsatt utveckling är värdefull.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Agera teknisk support och rådgivning via telefon och mail. 
  • Hantera webbshop och systemadministration
  • Sammanställa och sända offerter till kund
  • Hantera vis bildformatering och Back Office administration
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med en planerad start vid årsskiftet. Du jobbar kontorstider 8-17 med möjlighet till flex. De första 6 månaderna kommer du inledningsvis att vara anställd som konsult hos TNG. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter för en fast tjänst. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i Sollentuna med närhet till goda kommunikationer.

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Som person ser vi gärna att du är noggrann, strukturerad och ansvarsfull samtidigt som du är flexibel och prestigelös i din roll. Du förstår vikten av att vara företagets ansikte utåt och är stolt över ditt sätt att hantera affärssystem och supporta inkommande ärenden. Vi söker dig som brinner för support och administration och har ett starkt intresse för teknik. Du är kommunikativ och trivs att arbeta som teknisk support samt duktig på att självständigt driva ditt arbete framåt. 

Du bör ha tidigare erfarenhet av Pyramid eller av arbete i något affärssystem eller CRM-system, även viss erfarenhet inom industriautomation och lagerhantering är meriterande. Ett krav är dock att du har god systemvana och hanterar Excel. Du har grundläggande kunskaper inom teknik och stort intresse  för HTML, ES, Java, Excel  Då du kommer att arbeta som teknisk support är det även bra att du kan hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-01
Emelie Lämhed
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Emelie Lämhed

0737452223

Räkna ut avståndet till jobbet

Djupdalsvägen 10, Sollentuna