TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ordermottagare – kundsupport till Göteborg

Vi söker nu dig som vill ta dig an ett längre uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg.

Nu letar vi på TNG efter dig som vill jobba med ordermottagning och kundsupport hos en av våra kunder i Göteborg. Uppdraget passar dig som brinner för kundservice och kundkontakt!

Här får du en bred administrativ roll där ditt dagliga verktyg är din telefon och mail. Du får hantera många olika kontaktytor, både interna och externa, och du får framförallt hjälpa andra människor med olika frågor.

Start för uppdraget är omgående. Det är inledningsvis ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på TNG, men det finns goda möjligheter till förlängning och/eller övertagande av kund på sikt.

Låter uppdraget som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, bra anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I din roll som ordermottagare / kundsupport får du en varierad och social vardag. Och dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av att: 

Värt att veta

I den här supporterande rollen får du en bred, verksamhetsnära roll i ett team med kompetenta kollegor som drivs av att ge service. Du får möjlighet till att hjälpa kunder med diverse frågor och på så sätt kunna bidra till att de får en  bra och positiv upplevelse av sin kontakt med företaget. 
 

Våra förväntningar

För att trivas i rollen som ordermottagare /kundsupport ser vi gärna att du:

Och som person? Jo, då är du serviceminded och trivs med att kommunicera via telefon och mail. Du har ett pedagogiskt sätt och en förmåga att göra flera saker samtidigt utan att tappa fokus på kunden.

 

Alla lediga jobb