TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Österåkers kommun söker ny Avdelningschef

Samhällsbyggnadsförvaltningen vid Österåker kommun söker nu Avdelningschef för Infrastruktur och anläggning.

Bli en del av vår viktiga avdelning för Infrastruktur och anläggning för att leda med kraft och vision! Som avdelningschef kommer du ha en nyckelroll i att förvalta kommunens olika miljöer, driva trafikfrågor och spännande infrastrukturprojekt. Med möjligheten att påverka från tidig planering till genomförande, och med stöd från ett dedikerat team och ledningsgrupp, är detta en unik chans att utvecklas som ledare i en dynamisk och engagerande miljö.

Österåker är en välmående kommun som står för innovation, utveckling och oändliga möjligheter. Varmt välkommen till oss!

Ditt anställningserbjudande

Inom samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med att förverkliga visionen om framtidens Österåker där en modern stad med en genuin småstadskaraktär möter en levande skärgård och landsbygd. I samklang med att Österåker lockar allt fler invånare, utvecklas kommunens bebyggelse, natur, kust och skärgård, kultur, näringsliv och möjligheter till rekreation på ett hållbart sätt.

Välkommen att bli en del av vår enhet där vi tillsammans tar nästa kliv för att utveckla möjligheternas skärgårdskommun.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Inom samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar drygt 100 personer för att utveckla en levande och trygg kommun för alla. Österåker är en expansiv del av Stockholmsregionen med en befolkningsutveckling över genomsnittet. Kommunen har hög ambition vad gäller hållbar samhällsutveckling samt att stärka identiteten som en modern stad med småstads- och skärgårdskaraktär. Genom medverkan i Sverigeförhandlingen ska vi utveckla nya stadsdelar intill Roslagsbanans stationer samtidigt som Roslagsbanan förlängs in till Stockholm City.

Kommunen befinner sig i ett intensivt utvecklingsskede och står inför stora utmaningar. Vi är en komplett samhällsbyggnadsförvaltning med alla tillhörande funktioner fördelat på följande avdelningar; Infrastruktur och anläggning, Stadsbyggnad, Strategisk planering, Hållbar samhällsbyggnad,
Miljö- och hälsoskydd och Verksamhetsstöd.

Våra förväntningar

Du som söker har en Civilingenjörsutbildning eller motsvarande relevant högskoleutbildning inom samhällsbyggnad. Vidare ser vi att du har flera års erfarenhet av att ha arbetat med kommunala samhällsbyggnadsfrågor på en kommun. Du har även många års erfarenhet av arbetsledning och ekonomiskt ansvar inom samhällsbyggnadsområdet.

För att lyckas i rollen besitter du god kunskap om drift- och förvaltningsfrågor inom gata, park och trafik. Du pratar och skriver svenska obehindrat.

Som person är du en trygg ledare som har ett prestigelöst ledarskap med fokus på det gemensamma målet. Du besitter en god analytisk förmåga samt är strukturerad och resultatorienterad.

Alla lediga jobb