TNG
Palo Alto Säkerhetskonsult – Orange Cyberdefense

Palo Alto Säkerhetskonsult – Orange Cyberdefense

Här är möjligheten för dig som vill jobba som konsult och bli specialist inom Palo Alto!

Arbetsgivare Orange Cyberdefense
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-06-02
Tjänstebil Tjänstebil
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Friskvård Friskvård
Ny Teknik Ny Teknik
Jenny Andreasson
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Här är möjligheten för dig som vill jobba som konsult och bli specialist inom Palo Alto!

Delar du vårt intresse för Cyber Security, vill utvecklas och följa med oss på Palo Altos framgångsresa? Kom och bli vår nya kollega i vårt konsultteam i Malmö. Hos oss får du chansen att agera rådgivare och expert gentemot välkända företag i regionen och utvecklas till en renodlad Cyber Security integratör!

Var med oss och driv teknisk innovation i en bransch som ständigt utvecklas!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, en spännande plattformsleverantör och hjälpa våra kunder att utvecklas, tillsammans med andra vassa kollegor. På Orange Cyberdefense (tidigare SecureLink) är vi challengers, vi drivs av att få ta initiativ, ansvar och fatta egna beslut. Hos oss driver vi alla arbetet framåt och innovation står högt på agendan. Vi värdesätter vår personal och tycker att det är viktigt att våra anställda får utvecklingsmöjligheter, känner att de utmanas och har förtroende att utföra sitt arbete. Självklart vill vi ge dig alla förutsättningar att lyckas i din anställning och det finns möjlighet att gå både interna och externa utbildningar och ta certifikat. Utöver detta finns möjlighet att delta i årliga konferenser som kan bidra till din utveckling inom ditt intresseområde. Vi är branschledande i Europa och erkända av Gartner som rekommenderad leverantör. Vi förstår att allas situation är unik och att få vardagen att gå ihop är en viktig pusselbit vid val av arbetsplats.

Vi är ett värderingsstyrt företag och lever efter våra värderingar; Respect for people and commitments, Trust in each other, Simplicity in mind, Innovation constant and always och Humble commitment.

Vi vill erbjuda dig mer än bara ett stimulerande arbete och härliga kollegor, nedan följer några av de förmåner som inkluderas i din anställning hos oss: 

 • Förmånsbil erbjuds vid fast anställning
 • Flexibla arbetstider 
 • Förmånligt friskvårdsbidrag
 • Möjlighet till löneväxling
 • Möjlighet till tjänstledighet
 • Utökad föräldralön
 • Kostnadsreducerad massage
 • Betald hälsotimme per vecka
 • Gym på kontoret och regelbundna pass där du får möjlighet att träna, till exempel löpning, work out eller spela padel tillsammans med kollegor.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som konsult kommer du att arbeta nära en eller flera av våra kunder i regionen med deras säkerhetsleverans med lösningar från Palo Altos produktportfölj inom både Cloud och On-Prem. Genom att förstå kundens vardag hjälper du dem med allt från att föreslå lämpliga lösningar och designa arkitektur till att implementera och förvalta miljön. Du stöttas av dina konsultkollegor och ett 24/7 team av tekniker som hanterar daglig drift, support och felsökning. Som konsult inom Palo Alto blir du en del av vår Professional Services avdelning. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:

 • Design, implementering och konfigurering av nya miljöer med produkter från Palo Alto
 • Förvaltning av befintliga miljöer
 • Migrering från andra produkter
 • Felsökning 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att utgå ifrån vårt svenska huvudkontor i Malmö, men även arbeta på plats ute hos våra kunder inom regionen. Hos oss arbetar du i kundspecifika projekt tillsammans med andra konsulter med specialistkompetens. Som konsult bygger du förtroende hos våra kunder, därför är relationen mellan konsult och kund mycket viktig. Vi är kundens Trusted Advisor, vilket gör att möten och presentationer blir en del viktig del av vardagen. Eftersom du jobbar som konsult behöver du ha körkort. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi växer och behöver stärka upp vårt konsult-team och söker dig som älskar kundkontakt, bygga förtroende och relationer och trivs i en roll där du samarbetar med såväl kollegor som kunder. För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är självdriven, gillar att ta initiativ, tar ansvar för resultat och har en förmåga att hantera nya organisationer och strukturer på ett bra sätt. Samtidigt tror vi att du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Precis som vi tror vi att du är nyfiken och vill lära och utvecklas, framförallt inom Cyber Security!

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med brandvägg och har god kunskap inom TCP/IP, DHCP, DNS, 802.1q (VLAN), routing protokoll (såsom OSPF och BGP). Vi tror även att du har god kunskap inom felsökning av nätverksrelaterade problem och paketanalysering med hjälp av Wireshark. I rollen kommer du även att behöva behärska flytande svenska och engelska i tal och skrift. 

Har du kunskaper eller erfarenheter av att arbeta med Palo Alto är det såklart riktigt bra. Men det viktigaste är att du har viljan att lära och utvecklas. Kanske jobbar du idag med leverans av andra nätverks- och säkerhetsprodukter och har kunskaper eller erfarenheter av Fortinet, Checkpoint, Cisco ASA eller andra likvärdiga produkter. Är du certifierad i PCNSE 8 eller nyare version alternativt liknande certifikat från konkurrerande produkter är det meriterande. I rollen kommer du att ha många kontaktytor och arbeta rådgivande mot kund, vilket gör att erfarenheter från konsult- eller rådgivande roll alternativt från drift eller leveransorganisation blir meriterande.

Har du dessutom nedanstående är det meriterande:

 • Kunskap och erfarenhet av att sätta upp brandväggar i virtuella miljöer såsom VMware
  Kunskap och erfarenhet av att sätta upp brandväggar i cloud miljöer såsom AWS, Google GCP eller Azure.
 • Grundläggande förståelse om containerteknologi såsom Docker och Cubernets
 • Grundläggande kunskap eller erfarenhet av automation via verktyg såsom Ansible och Puppet
 • Kunskap och erfarenhet av SOAR (Security Orchestration, Automation and Response) såsom Demisto/Cortec XSOAR
Orange Cyberdefense

Orange Cyberdefense

Orange Cyberdefense (tidigare SecureLink) är Orange groups enhet för cybersäkerhet. Vi sköter säkerhetshantering, hotdetektering och motåtgärder åt organisationer världen över. Som Europas mest använda säkerhetsleverantör arbetar vi för att skydda friheten och bygga ett säkrare digitalt samhälle. Vi är en säkerhetsleverantör som genom att efterforska och samla in uppgifter om hot erbjuder oöverträffad information om aktuella och kommande hot. Med över 25 års erfarenhet av informationssäkerhet, över 250 forskare och analytiker, 16 SOC fördelade över hela världen och försäljnings- och servicesupport i 160 länder, kan vi ge globalt skydd med lokal expertis och stödja våra kunder under hela hotlivscykeln.

Orange Cyberdefense
Arbetsgivare Orange Cyberdefense
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-06-02
Jenny Andreasson
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Räkna ut avståndet till jobbet

Stenbärsgatan 6, Malmö