TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Palo Alto Säkerhetskonsult – Orange Cyberdefense

Här är möjligheten för dig som vill jobba som konsult och bli specialist inom Palo Alto!

Delar du vårt intresse för Cyber Security, vill utvecklas och följa med oss på Palo Altos framgångsresa? Kom och bli vår nya kollega i vårt konsultteam i Malmö. Hos oss får du chansen att agera rådgivare och expert gentemot välkända företag i regionen och utvecklas till en renodlad Cyber Security integratör!

Var med oss och driv teknisk innovation i en bransch som ständigt utvecklas!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, en spännande plattformsleverantör och hjälpa våra kunder att utvecklas, tillsammans med andra vassa kollegor. På Orange Cyberdefense (tidigare SecureLink) är vi challengers, vi drivs av att få ta initiativ, ansvar och fatta egna beslut. Hos oss driver vi alla arbetet framåt och innovation står högt på agendan. Vi värdesätter vår personal och tycker att det är viktigt att våra anställda får utvecklingsmöjligheter, känner att de utmanas och har förtroende att utföra sitt arbete. Självklart vill vi ge dig alla förutsättningar att lyckas i din anställning och det finns möjlighet att gå både interna och externa utbildningar och ta certifikat. Utöver detta finns möjlighet att delta i årliga konferenser som kan bidra till din utveckling inom ditt intresseområde. Vi är branschledande i Europa och erkända av Gartner som rekommenderad leverantör. Vi förstår att allas situation är unik och att få vardagen att gå ihop är en viktig pusselbit vid val av arbetsplats.

Vi är ett värderingsstyrt företag och lever efter våra värderingar; Respect for people and commitments, Trust in each other, Simplicity in mind, Innovation constant and always och Humble commitment.

Vi vill erbjuda dig mer än bara ett stimulerande arbete och härliga kollegor, nedan följer några av de förmåner som inkluderas i din anställning hos oss: 

Tjänstebil
Tjänstebil
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Ny teknik
Ny teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som konsult kommer du att arbeta nära en eller flera av våra kunder i regionen med deras säkerhetsleverans med lösningar från Palo Altos produktportfölj inom både Cloud och On-Prem. Genom att förstå kundens vardag hjälper du dem med allt från att föreslå lämpliga lösningar och designa arkitektur till att implementera och förvalta miljön. Du stöttas av dina konsultkollegor och ett 24/7 team av tekniker som hanterar daglig drift, support och felsökning. Som konsult inom Palo Alto blir du en del av vår Professional Services avdelning. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att utgå ifrån vårt svenska huvudkontor i Malmö, men även arbeta på plats ute hos våra kunder inom regionen. Hos oss arbetar du i kundspecifika projekt tillsammans med andra konsulter med specialistkompetens. Som konsult bygger du förtroende hos våra kunder, därför är relationen mellan konsult och kund mycket viktig. Vi är kundens Trusted Advisor, vilket gör att möten och presentationer blir en del viktig del av vardagen. Eftersom du jobbar som konsult behöver du ha körkort. 

VEM ÄR DU?

Vi växer och behöver stärka upp vårt konsult-team och söker dig som älskar kundkontakt, bygga förtroende och relationer och trivs i en roll där du samarbetar med såväl kollegor som kunder. För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är självdriven, gillar att ta initiativ, tar ansvar för resultat och har en förmåga att hantera nya organisationer och strukturer på ett bra sätt. Samtidigt tror vi att du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Precis som vi tror vi att du är nyfiken och vill lära och utvecklas, framförallt inom Cyber Security!

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med brandvägg och har god kunskap inom TCP/IP, DHCP, DNS, 802.1q (VLAN), routing protokoll (såsom OSPF och BGP). Vi tror även att du har god kunskap inom felsökning av nätverksrelaterade problem och paketanalysering med hjälp av Wireshark. I rollen kommer du även att behöva behärska flytande svenska och engelska i tal och skrift. 

Har du kunskaper eller erfarenheter av att arbeta med Palo Alto är det såklart riktigt bra. Men det viktigaste är att du har viljan att lära och utvecklas. Kanske jobbar du idag med leverans av andra nätverks- och säkerhetsprodukter och har kunskaper eller erfarenheter av Fortinet, Checkpoint, Cisco ASA eller andra likvärdiga produkter. Är du certifierad i PCNSE 8 eller nyare version alternativt liknande certifikat från konkurrerande produkter är det meriterande. I rollen kommer du att ha många kontaktytor och arbeta rådgivande mot kund, vilket gör att erfarenheter från konsult- eller rådgivande roll alternativt från drift eller leveransorganisation blir meriterande.

Har du dessutom nedanstående är det meriterande:

Alla lediga jobb