TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teamleader till innesälj på Actiway i Stockholm

ActiWay i Stockholm söker en teamleader för deras innesäljare som jobbar med att utveckla deras nätverk av hälsoföretag!

Trivs du i en roll där du får bygga goda och långsiktiga relationer? Gillar du att driva projekt och coacha andra? Lockas du av en kommunikativ roll med många kontaktytor? ActiWay är ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital produkt för hantering av friskvårdsbidrag och andra hälsoförmåner och söker nu en teamleader för att utveckla deras leverantörsnätverk. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som teamleader kommer du att få en varierande roll där du blir en nyckelperson för ActiWays framtida utveckling av leverantörer hos vilka användarna smidigt kan utnyttja sitt friskvårdsbidrag och andra hälsoförmåner. Här blir blir du teamleader för ett team på tre stycken medarbetare som du coachar i flera olika projekt. Samtidigt som du aktivt kommer att arbeta med att utveckla och bearbeta nätverket av leverantörer, befintliga som nya. På ActiWay blir du en del av ett positivt gäng som står för familjär stämning, i ett innovativt företag, där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Tjänsten är placerad i mycket trevliga lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll kommer du att ha flera olika ansvarsområden som kommer att variera i omfattning, detta kommer att innebära:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ActiWay är ett företag i ständig tillväxt och består idag av en grupp på ca 15 medarbetare. Tjänsten är på heltid med arbetstider måndag till fredag kl. 8.00-17.00 med möjlighet till flextid. Tänkt start snarast möjligt enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av uppsökande verksamhet och trivs att arbeta med telefonen som främsta arbetsredskap. Du ser det som en spännande utmaning att aktivt kontakta potentiella leverantörer, presentera ActiWays tjänst och att få dem att ansluta sig till ActiWay. Då du kommer att leda flertalet projekt och medarbetare ser vi gärna att du har någon tidigare erfarenhet av projektledning. Du tycker det är kul att coacha andra och driva på arbetet även om det stundvis skulle vara motigt.

Tidigare erfarenhet av administration och kundkontakt via telefon samt god insikt i att arbeta i CRM system är meriterande. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har god vana av att kommunicera via telefon och mail. Då tjänsten innebär många kontaktytor är det också av stor vikt att du är serviceinriktad och relationsbyggande. Som person är du prestigelös, målfokuserad och har en förmåga att anpassa ditt bemötande då du kommer att ha kontakt med flera olika bemötande. Det viktigaste är att du har drivet och viljan att lära nytt, vi lägger därför stor lämplighet vid rätt personliga egenskaper.

Alla lediga jobb