TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Pernod Ricard söker nu en Regional Manager

Pernod Ricard söker en Regional Manager att bygga vidare och utveckla affären inom region Stockholm Syd.

Vill du vara med och representera några av världens starkaste varumärken inom dryckesbranschen? Vill du jobba mot bar, restaurang och hotell med förtroendet att själv disponera din arbetstid? Är du serviceminded, har ett naturligt sinne för affärer och tycker om att ha kul på jobbet? Då kan jobbet hos oss på Pernod Ricard vara något för dig, sök redan idag!

Som Regional Manager hos oss får du chansen att vidareutveckla kundportföljen i Stockholm och vi ser gärna att du kommer in med nya idéer och lösningar. Du får fina möjligheter att utvecklas i ett familjärt team som är drivet och engagerat med en stor portion frihet under ansvar. Att arbeta under kvällstid, vara där det händer
och representera en av de starkaste portföljerna i branschen är något du motiveras av.

Ditt anställningserbjudande

Som Regional Manager på Pernod Ricard får du ta över en mycket välskött region och kan sätta din prägel på framgent. Du får vara med där det händer och genomföra aktiviteter, provningar och kampanjer med dina kunder och framförallt driva volymer genom affärsmässiga avtal. Du kommer tillhöra säljgruppen på åtta medarbetare som präglas av stort engagemang och familjär stämning.

Pernod Ricard erbjuder mycket fina förmåner i form av bland annat tjänstebil och generöst bonussystem.

En arbetsplats att trivas på! Kulturen hos oss på Pernod Ricard präglas av stort engagemang och en vilja att göra det lite extra för sina kunder och kollegor. 

 

Flextid
Flextid
Tjänstebil
Tjänstebil
Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

 
 

Värt att veta

Pernod Ricard sitter i fina lokaler på Liljeholmskajen. Företaget är franskägt och i Stockholm arbetar 65 personer.

Som Regional Manager ansvarar du för att företagets relationer med kunder och partners i regionen etableras och upprätthålls på en nivå som möjliggör långsiktiga affärsrelationer.

Under ledning av försäljningschef ansvarar du för försäljning av Pernod Ricard Sweden AB:s produkter till restauranger och grossister inom din region. 

Vi är ett sammansvetsat team som har roligt på jobbet och ser fram emot en ny kollega. 

 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du har en tidigare säljerfarenhet och har du jobbat inom inom service, gärna inom hotell eller restaurang är det ett plus. Du får disponera din arbetstid men en del kommer behöva vara förlagd på kvällstid. Att få vara med där det händer och genomföra aktiviteter, provningar och kampanjer med dina kunder och framförallt driva volymer genom affärsmässiga avtal är något du motiveras av.

Som person behöver du vara serviceminded och vara självgående. Att skapa och bibehålla relationer, nå resultat och samarbeta är något vi värdesätter högt samt att ett dryckesintresse finns. Du bör du ha god datorvana då du kommer att arbeta i flera system samtidigt. Alla lediga jobb