TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Personalplanerare till VR i Gävle

Nu söker vi en Personalplanerare till VR Sveriges nya organisation, bli en del av teamet på Tåg i Bergslagen!

Har du erfarenhet av personalplanering eller trafikplanering? Gillar du en variation av mycket kontakt med människor blandat med ren planering och optimering? Då kan vi ha en tjänst för dig! I samband med att VR Sverige tar över driften av Tåg i Bergslagen söker vi nu en personalplanerare till teamet i Gävle.


Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

VR Sverige är starkt värderingsstyrt och har stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett internationellt bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar stora resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. VR Sverige har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar.

Du kommer få en viktig roll i en bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Du kommer att ingå i ett team med andra personalplanerare där du kan bolla idéer, utbyta tips och råd för att komma med de mest effektiva lösningarna. Du kommer också ingå i ett större team där du dagligen kommer arbeta nära den lokala driften tillsammans med trafikplanerare, trafikledning, operativ planerare och lokal ledning.

 

6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Personalplanerare kommer du ansvara för den lång- och kortsiktiga planeringen av tågpersonalens arbetspass för att säkerställa att alla tåg bemannas på ett optimalt sätt. Din roll blir att planera arbetspassen fram till att trafikledningen tar över driften den aktuella dagen. Du kommer ha mycket kontakt med lokförarna och kundvärdarna varvat med arbete i planeringssystemet Trapeze.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

 

 

Värt att veta

Arbetet utgår från kontoret i Gävle och du rapporterar direkt till Personalplaneringschefen. Tjänsten är på heltid, förlagt måndag till fredag på dagtid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

Våra förväntningar

Vi tror att du har erfarenhet av liknande roller där du arbetat med en blandning av mycket sociala kontakter och ren optimering. Du räds inte att prata med människor och gillar att hitta win-winlösningar på uppkomna problem.

Som person har du lätt för att skapa förtroende och du har god prioriteringsförmåga. Du är strukturerad och lösningsorienterad och gillar att jobba mot deadlines. Du talar och skriver svenska och har god förståelse i engelska.

Alla lediga jobb