TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Perstorp AB söker en Lead Engineer inom el

Vill du arbeta som Lead engineer inom elkonstruktion och bli en del i Perstorp ABs hållbarhetssatsning Project Air i Stenungsund?

Perstorp AB i Stenungsund söker en Lead Engineer som kommer att ansvara för disciplinen el i Perstorps senaste satsning Project Air. Vill du vara med och omvandla den kemiska industrin mot klimatneutralitet, med långtgående effekter genom hela den industriella värdekedjan? Perstorp Group kommer, tillsammans med Uniper och Fortum, att producera hållbar metanol för kemisk tillverkning med cirkulära produktionsmetoder och därigenom minska koldioxidutsläppen med 500 000 ton per år. Projektet är på gång och väntas pågå till 2025. Ditt huvudfokus kommer att vara Project Air men du kommer med tiden att bli involverad i andra projekt. Detta är en fantastisk möjlighet att vara del av och bidra till Perstorps hållbarhetsresa!

Ditt anställningserbjudande

På Perstorp AB får du möjlighet att arbeta i en varierande roll med möjligheter till utveckling. Du blir en del av Perstorps globala projektorganisation och en viktig del i Perstorps strategiska inriktning och resa framåt. Vi befinner oss i en spännande tid med Project Air där hållbarheten står i fokus. För rätt person finns även möjligheter att jobba mot den internationella marknaden.

Jobba hemma
Jobba hemma
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Bonus
Bonus
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team om 12 anställda och flertalet konsulter på två siter, Perstorp och Stenungsund. Din närmsta chef är Manager Process Automation, Global Technology and Investment. Rollen är placerad i Stenungsund och uppdrag på andra siter, både nationellt och internationellt, förekommer som en naturlig del i arbetet. Möjlighet till hemarbete finns.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet som elkonstruktör från en industriell miljö och har erfarenhet som Lead Engineer. I grunden har du en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning eller motsvarande kunskaper. Du har tidigare arbetat med EPCM-kontrakt. Då kommer att arbeta nära den lokala verksamheten och vara involverad i internationella projekt, krävs goda kunskaper i både engelska och i svenska.

Du är bra på att skapa relation till och samarbeta med andra. Kommunikation, i tal och i skrift, är en av dina styrkor. I ditt arbetssätt är du strukturerad och noggrann. Du ser till att leverera inom ditt ansvarsområde och möter deadlines.

Alla lediga jobb